HomeΚΡΗΤΗΤο πρωί της Τρίτης αναχωρούν τα πλοία από την Κρήτη

Το πρωί της Τρίτης αναχωρούν τα πλοία από την Κρήτη

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δε λύνουν τους κάδους τα πλοία της γραμμής από και προς την Κρήτη λόγω κακοκαιρίας, παρατείνοντας έτσι την ταλαιπωρία των επιβατών, που λόγω των γιορτών είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν.

Δυστυχώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι που πνέουν στα πελάγη εντάσεως έως και 10 μποφόρ, τους χαλάνε τα σχέδια, καθώς καθιστούν απαγορευτικό τον απόπλου των πλοίων από το νησί προς το λιμάνι του Πειραιά και αντίστροφα.

Τα πλοία στα λιμάνια του νησιού παραμένουν δεμένα στα λιμάνια από χθες . Όπως ενημερώνει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου σήμερα Δευτέρα, και μέχρι αυτή την ώρα, τα δρομολόγια του ΚΡΗΤΗ 2 και ΠΡΕΒΕΛΗΣ της ΑΝΕΚ, δεν πραγματοποιούν τα προγραμματισμένα τους δρομολόγια ενώ όσοι ταξιδεύουν με Μινωϊκές Γραμμές, καλούνται να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2810-330198 για περισσότερες πληροφορίες.

Γενικότερα, όσοι πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές και τροποποιήσεις των δρομολογίων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ισχύ παραμένει το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Κλειστές είναι οι γραμμές Αγ .Μαρίνα-Νέα Στύρα, Γλύφα -Αγιόκαμπος, Καβάλα Πρίνου-Θάσου, και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση