HomeΕΛΛΑΔΑΚυριάκος Μητσοτάκης: «Γιορτές σημαίνει οικογένεια»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Γιορτές σημαίνει οικογένεια»

Η φωτογραφία που ανέβασε από το Μέτσοβο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Μέτσοβο, βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα παραμείνει έως την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

Ο πρωθυπουργός περνά στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με την οικογένειά του. Μάλιστα, σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε μια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά τους, Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη, από τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του, γράφοντας: «Γιορτές σημαίνει οικογένεια! Χρόνια Πολλά!».

Δείτε την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον κ. Μητσοτάκη, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του με αθλητική αμφίεση, να έχουν κάνει εξόρμηση στη φύση και να ποζάρουν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε την Κάσο. «Τα Χριστούγεννα είναι μέρα χαράς, αγάπης και ειρήνης και η Ελλάδα επιδιώκει πάντα την ειρηνική επίλυση των διαφορών της με τη γειτονική χώρα. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο δίκαιό μας και πορευόμαστε πάντα με γνώμονα τον απόλυτο σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου γιατί πολύ απλά γνωρίζουμε ότι το δίκαιο είναι με το μέρος μας. Ταυτόχρονα όμως στέλνουμε ένα μήνυμα αυτοπεποίθησης και υπερηφάνειας. Ένα μήνυμα αταλάντευτης υπεράσπισης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά από το νησί των Δωδεκανήσων.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Γιορτές σημαίνει οικογένεια! Χρόνια Πολλά!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) στις

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση