HomeCity GuideΕντυπωσιακές οι εκδηλώσεις του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου»

Εντυπωσιακές οι εκδηλώσεις του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου»

Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πλουμιστά παραμύθια, παιγνίδια, ζαχαρωτές μαντινάδες, χορός και τραγούδια είναι στις εκδηλώσεις του «Χριστουγεννιάτικου Κάστρου» (https://www.xristougenniatikokastro.gr/).

Αναλυτικά το πρόγραμμα για όσους βρεθούν στην Πλατεία Ελευθερίας το τελευταίο Σάββατο του 2019, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου είναι:

10:00-12:00: «CΙNE-Κάστρο Ξωτικών»: προβολή της ταινίας «Ένα παραμύθι για δύο κουνουπάκια» -Πρόγραμμα ESTIA από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και την Αναπτυξιακή Ηρακλείου.
11:00: «Κεράσματα»: «ζαχαρωτές μαντινάδες» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αποστολιανών
12:00: Στην κεντρική σκηνή, η Παιδική και Νεανική Χορωδία Π. Ε. Ηρακλείου σε εορταστικό πρόγραμμα. Δ/νση Λ. Χατζηγεωργίου. Μία συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.
11:00-13:00: «Καλεσμένοι»: Ευφυή παιχνίδια στρατηγικής με το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κ. Κοτσανά Ηρακλείου. Και παζλ ευχών!
13:00-13:30: Στην κεντρική σκηνή, Χριστουγεννιάτικη zumba kids και zumba kids junior με την Σύλβια Καζαντζιάν!
17:00: «Κεράσματα»: «ζαχαρωτές μαντινάδες» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αποστολιανών
17:00-18:00: Στην κεντρική σκηνή, χριστουγεννιάτικες latin χορογραφίες από τη σχολή χορού «Infinity dance project». Επιμέλεια Σ. Σπυροπούλου.
17:00-20:00: «Καστρολογήματα»: Α. Παραμυθοϊστορία «Αγαπημένε μου Αϊ-Βασίλη, περαστικά» από το κέντρο λογοθεραπείας «Εν Λόγο… Θεραπεία», Π.Στεργιάκη/ Β. Απίθανες ευχετήριες κάρτες και στολίδια για τον αρρωστούλη Άγιο Βασίλη από τους «Μικρούς κατασκευαστές»
18:00: «Καλεσμένοι»: Η Θ. Ασαργιωτάκη συγγραφέας/ εικαστικός αφηγείται το παραμύθι «Παξ, το ξωτικό της ειρήνης» με συνοδεία videoart και εικαστική δράση.
18:30-19:30: Στην κεντρική σκηνή, Πλουμιστά Παραμύθια για δώρα και ευχές των γιορτών και ιστορίες αγάπης ανθρώπων. Η δράση ολοκληρώνεται με εικαστικό και μουσικοκινητικό εργαστήρι. Επιμέλεια-Αφήγηση, Ε. Ορφανουδάκη. Μουσική-τραγούδι, Α. Φανουράκης.
18:00-20:00:Στην Πλατεία του Κάστρου: Οι Πρόσκοποι Ανατολικής Κρήτης καλούν τους μικρούς επισκέπτες του Κάστρου να λάβουν μέρος σε πρωτότυπα «άπαιχτα παιχνίδια»
20:00: Στην κεντρική σκηνή, ο Μάνος Μαλαξιανάκης και οι μουσικοί του για τραγούδι και χορό! Μαζί του: Ηλ. Κιθάρα- Στέλιος Λαδόπουλος, βιολί -Σταύρος Νταουντάκης, μπάσο- Κώνσταντινος Τάσιας, τύμπανα- Κώστας Πάντας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση