HomeΚΟΣΜΟΣΙταλοί μαφιόζοι διέταξαν τον θάνατο εκτελεστή επειδή ήταν ομοφυλόφιλος

Ιταλοί μαφιόζοι διέταξαν τον θάνατο εκτελεστή επειδή ήταν ομοφυλόφιλος

Aπό τον εξάδελφό του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νεκρός από τον ίδιο του τον εξάδελφο έπεσε ένας ομοφυλόφιλος εκτελεστής της μαφίας γιατί ένας Ιταλός μαφιόζος θεωρούσε «ντροπή» τον τρόπο ζωής του.

Ο Αντρέα Μαντέλα ομολόγησε στις ιταλικές αρχές ότι είχε σχεδιάσει τη δολοφονία του Φίλιππο Γκαντζιντάνο το 2002 αφού οι μαφιόζοι είπαν ότι η ομοφυλοφιλία του «δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή».

Οι μαφιόζοι είπαν στον Μαντέλα ότι ήταν αποστολή του να «ξεπλύνει» την τιμή της οικογένειάς του αδιαφορώντας για την διαφωνία του, σύμφωνα με την La Repubblica.

Τελικά ο Μαντέλα παρέσυρε τον εξάδελφό του σε μια φάρμα όπου τον πυροβόλησε ενώ στη συνέχεια τον έθαψε χωρίς να βάλει κάποιο σημάδι.

«Δεν μπορούσαμε να ανεχτούμε να έχουμε έναν ομοφυλόφιλο στη συμμορία» φέρεται να είπαν οι επικεφαλής της Ντραγκέτα στον Μαντέλα.

Ο Μαντέλα, ο οποίος κρατείται για το ρόλο του στις οργανώσεις της μαφίας, έχει γίνει πληροφοριοδότης σε μια μεγάλη επιχείρηση κατά της μαφίας.

Τα στοιχεία που έδωσε στις αρχές, μάλιστα, χρησιμοποιήθηκαν σε μια επιχείρηση, στις αρχές της περασμένης εβδομάδα, στην οποία συνελήφθησαν συνολικά 334 άτομα στην Ιταλία, τη Γερμανία, την Ελβετία και την Βουλγαρία.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση