HomeHL-9Τεχνική παρέμβαση στην Αμμουδάρα για τη διευθέτηση των ομβρίων

Τεχνική παρέμβαση στην Αμμουδάρα για τη διευθέτηση των ομβρίων

Λύση στην οδό Κω δίνει ο Δήμος Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λύση σε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της οδού Κω στην Αμμουδάρα δίνει ο Δήμος Μαλεβιζίου με τεχνική παρέμβαση που ολοκληρώνει αυτές τις μέρες στην περιοχή. Τεχνικά συνεργεία τοποθετούν αγωγό περίπου 100μέτρων προκειμένου να διευθετηθεί ο υψηλός όγκος ομβρίων που διέρχεται  από την οδό στη διάρκεια βροχοπτώσεων. Τα τελευταία χρόνια κατοικίες και επιχειρήσεις της περιοχής αντιμετώπιζαν συχνά προβλήματα στη διάρκεια των βροχοπτώσεων, με τις κλήσεις προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία για την άντληση υδάτων να είναι συνεχείς.

Στόχος του Δήμου Μαλεβιζίου με τη συγκεκριμένη παρέμβαση και τη συνδρομή της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου είναι να βελτιωθεί αισθητά η καθημερινότητα των κατοίκων της οδού, ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες. Με τη διευθέτηση των ομβρίων αναμένεται να ομαλοποιηθεί η πρόσβαση των πεζών και η διέλευση των οχημάτων από τη συγκεκριμένη οδό, αλλά και να προστατευθούν οι περιουσίες των κατοίκων.

1-1

Παράλληλα, στο σχεδιασμό του Δήμου Μαλεβιζίου και της ΔΕΥΑΜ μελετάται ένα ευρύτερο πλέγμα παρεμβάσεων, προκειμένου να δοθούν λύσεις, ειδικά  σε περιοχές που πλήττονται από τις βροχοπτώσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση