HomeΣΠΟΡΟ Λ. Αυγενάκης στο Πανελλήνιο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου

Ο Λ. Αυγενάκης στο Πανελλήνιο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποσπώντας τα θερμά συγχαρητήρια του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία, παρουσία του, σήμερα Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, το 1ο Πανελλήνιο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου μικρών ηλικιών, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Χερσονήσου και η Ακαδημία Χερσονήσου. Τουρνουά υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, η οποία συνέδραμε οικονομικά, αλλά και άλλων αυτοδιοικητικών και τοπικών φορέων.

whatsapp-image-2019-12-23-at-16-10-12

Στην 4ήμερη ποδοσφαιρική γιορτή πήραν μέρος εκατοντάδες μικροί ποδοσφαιριστές, ηλικίας από 7 έως και 13 ετών, από τις Ακαδημίες των ΠΑΕ ΟΦΗ, Εργοτέλης, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Χανιά και Πλατανιάς καθώς επίσης και από πολλά ερασιτεχνικά σωματεία όλης της Κρήτης (Άρης Σούδας, Άρης Ρεθύμνου, Αστέρας Ρεθύμνου, Ένωση Ατσιποπούλου-Πρινέ, Αθλόπολις, ΠΟΑ, Gerards-Papadakis, Lido, ΑΕ Κατσαμπά, ΑΟΑΝ, Νίκη Σητείας, Ρωμανός, Μοχός, Juventus Creta, Χερσόνησος).

whatsapp-image-2019-12-23-at-16-10-13

Πέραν της αγωνιστικής δραστηριότητας και των βραβεύσεων στη σημερινή τελετή λήξης, η διοργάνωση τις προηγούμενες ημέρες περιλάμβανε Επιμορφωτικό Σεμινάριο Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου, αλλά και διάφορες πολιτιστικές και φιλανθρωπικές δραστηριότητες (εθελοντική αιμοδοσία, επίσκεψη στο Aquarium, συγκέντρωση ρουχισμού και ειδών ανάγκης για τη Στέγη Ανηλίκων κ.ά.).

Αξιέπαινη η πρωτοβουλία, συγκέντρωσε θετικότατα σχόλια και κριτικές από τους συμμετέχοντες και την επιθυμία τους να επαναληφθεί και να γίνει θεσμός.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση