HomeHL-CultureΟ Τομ Κρουζ επιστρέφει στο θρυλικό «Top Gun» -To πρώτο τρέιλερ της ταινίας

Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει στο θρυλικό «Top Gun» -To πρώτο τρέιλερ της ταινίας

33 χρόνια μετά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει στο θρυλικό «Top Gun». Η ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2020.

Kαι ποιος δεν θυμάται τον αγέρωχο ιπτάμενο στο Top Gun και ποιος δεν είχε τραγουδήσει το «Take my breath away» το τραγούδι της πρώτης ταινίας.

Με πάνω από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους ιπτάμενους του Ναυτικού, ο Πιτ ‘Μάβερικ’ Μίτσελ (Τομ Κρουζ) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει.

TOP GUN: MAVERICK

Συμμετέχει σε ακραίες αποστολές ως ένας θαρραλέος δοκιμαστικός πιλότος και αποφεύγει μια πιθανή προαγωγή που θα τον επηρέαζε αρνητικά. Καθώς εκπαιδεύει μερικούς αποσπασμένους πτυχιούχους για μια ειδική αποστολή την οποία δεν έχει βιώσει ποτέ κανένας πιλότος, ο Μάβερικ αντιμετωπίζει τον Υπολοχαγό Μπράντλεϊ Μπράντσο (Μάιλς Τέλερ), γιο του μακαρίτη φίλου του Μάβερικ αλλά και τον αξιωματικό παρακολούθησης Υπολοχαγό Νικ Μπράντσο, γνωστούς με τα ψευδώνυμα ‘Ρούστερ’ και ‘Γκουζ’ αντίστοιχα.

Αντιμετωπίζοντας ένα αβέβαιο μέλλον αλλά και τα φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ βρίσκει τον εαυτό του σε μια πάλη ενάντια στους πιο σκοτεινούς του φόβους, με αποκορύφωμα αυτή την αποστολή που απαιτεί την έσχατη θυσία από εκείνους που θα επιλεχθούν για να τη ζήσουν. Δείτε το τρέιλερ της ταινίας.

https://www.youtube.com/watch?v=tYwKU6cm7z8&feature=emb_title

Σκηνοθεσία:Τζόσεφ Κοσίνσκι

Ηθοποιοί:Τομ Κρουζ, Μάιλς Τέλερ, Τζένιφερ Κόνελι, Τζον Χαμ, Γκλεν Πάουελ,Λιούις Πούλμαν, Τσαρλς Πάρνελ, Μπασίρ Σαλαχούντιν, Μόνικα Μπάρμπαρο, ΤζέιΈλις, Ντάνι Ραμίρεζ, Γκρεγκ Ταρζάν Ντέιβις και Εντ Χάρις

Τον Ιούνιο του 2020 στους κινηματογράφους

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση