HomeΚΡΗΤΗΠροβολή του γαστρονομικού και οινικού πλούτου της Κρήτης

Προβολή του γαστρονομικού και οινικού πλούτου της Κρήτης

Στην Ολλανδία και του τουρισμού πολυτελείας στο Λουξεμβούργο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εκδηλώσεις σε Ολλανδία και Λουξεμβούργο, τις οποίες διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών, συμμετείχε η Περιφέρεια Κρήτης στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού της για την προβολή του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης καθώς και την προώθηση του τουρισμού όλο το χρόνο.

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στο πρώτο φεστιβάλ ελληνικού οίνου “GreekWineFestival, aglassofGreece”, στο Amersfoort της Ολλανδίας, γενέτειρα του διάσημου ζωγράφου PietMondrian, όπου έλαβε χώρα βιωματική προβολή γαστρονομίας και οίνου, σε τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφουςκαι εξειδικευμένους bloggers.

img_6155

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τα θεματικά προϊόντα που προσφέρει η Κρήτη όλο το χρόνο, όπως γαστρονομικό τουρισμό, οινοτουρισμό, τουρισμό υπαίθρου και δραστηριοτήτων ενώ στο τέλος της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση βιβλίου για τους ελληνικούς οίνους από την Oλλανδή συγγραφέα FrederiekLommen.

Επίσης, συμμετείχε σε εργαστήριστην πόλη του Λουξεμβούργου,με έμφαση στον τουρισμό πολυτελών διακοπών. Στην εκδήλωση συμμετείχαν τουριστικοί πράκτορες και στελέχη από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς οργανισμούς του Λουξεμβούργου, καθώς και δημοσιογράφοι τοπικών ΜΜΕ.

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Περιφέρειας Κρήτης κος Κυριάκος Κώτσογλου δήλωσε σχετικά: «Λίγο πριν την έναρξη του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής του 2020, η φετινή χρονιά κλείνει με δυο υπέροχες θεματικές παρουσίες, στις Κάτω Χώρες, σε Ολλανδία και Λουξεμβούργο,κερδίζοντας νέους οπαδούς, ανοίγοντας νέους δρόμους και θυμίζοντας το Ελληνικό πνεύμα σε παλαιούς όσο και γνώριμους φίλους της Κρήτης».

img_6381

Διαφήμιση
Διαφήμιση