HomeHL-SportsΜάκης Χάβος: «Τα παιδιά σήμερα έκαναν κατάθεση ψυχής»

Μάκης Χάβος: «Τα παιδιά σήμερα έκαναν κατάθεση ψυχής»

Την απόλυτη ικανοποίηση του για την πρώτη της ομάδας του εξέφρασε ο τεχνικός του Παναιτωλικού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Παναιτωλικός έσπασε το… ρόδι την Κυριακή, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στην Σούπερ Λίγκα 1 με 2-0 κόντρα στον ΟΦΗ.

Τα «καναρίνια» έδειξαν μεγάλο πάθος, κάτι στο οποίο στάθηκε και ο προπονητής τους, Μάκης Χάβος, στη συνέντευξη Τύπου.

Ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε ότι οι ποδοσφαιριστές του έκαναν κατάθεση ψυχής στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο του Αγρινίου και τους απέμεινε τα εύσημα.

Παράλληλα, εξέφρασε την απογοήτευση του για το γεγονός ότι το γήπεδο δεν είχε κόσμο, τονίζοντας ότι ο κόσμος θα βοηθούσε την ομάδα του σε μεγάλο βαθμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη από ψυχολογικής και βαθμολογικής άποψης. Τα παιδιά σήμερα έκαναν κατάθεση ψυχής και τους συγχαίρω. Δεν βοήθησε το γήπεδο να παιχτεί ποδόσφαιρο και ξέραμε ότι το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη.

Οι αλλαγές βοήθησαν πάρα πολύ και το παιχνίδι κρίθηκε για εμάς όταν φέραμε τον Ντίας πίσω από τον Μπαϊροβιτς. Περιμένουμε τώρα τη μεταγραφική ενίσχυση.

Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη. Στενοχωρήθηκα που δεν είχε κόσμο σήμερα. Θα βοηθούσε πολύ την ομάδα.

Για να παίξεις ποδόσφαιρο θέλει πάθος. Αν δεν το έχει κάποιος, θα του το μεταδώσουμε εμείς. Σήμερα τα παιδιά κέρδισαν το παιχνίδι. Είχαν μεγάλο πάθος και τους το είπα στα αποδυτήρια».

Διαφήμιση
Διαφήμιση