HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Οι συνθήκες δεν επέστρεψαν να παιχτεί ποδόσφαιρο»

Γιώργος Σίμος: «Οι συνθήκες δεν επέστρεψαν να παιχτεί ποδόσφαιρο»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ ανέφερε ότι η ομάδα του έχει κάνει μεγάλα βήματα μπροστά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ δεν έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2019, γνωρίζοντας την Κυριακή  την ήττα με 2-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.

Ο προπονητής της κρητικής ομάδας, Γιώργος Σίμος, υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου ότι οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Επιπλέον, σημείωσε ότι το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με βάση τις φάσεις, προσθέτοντας ότι ο Παναιτωλικός ήταν απλά πιο αποφασιστικός στο παιχνίδι του.

Τέλος, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια που έκαναν σε πρωτάθλημα και κύπελλο, τονίζοντας ότι ο ΟΦΗ έχει κάνει βήματα μπροστά τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για ποδόσφαιρο, οι συνθήκες δεν επέστρεψαν να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ήταν ένα ματς με μοιρασμένες φάσεις, δεν είχαμε την συγκέντρωση ήταν πιο αποφασιστικός και ήρθε αυτό το σκορ.

Εμείς κλείνουμε το 2019 μια χρονιά που είχε πολλά και ιδιαίτερα συναισθήματα.

Μέσα από αυτά η ομάδα μας κάνει βήματα μπροστά. Τους ευχαριστώ για την προσπάθεια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Στη νέα χρονιά έχουμε αρκετή δουλειά και πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα καλύτερα. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα καλές γιορτές, υγεία και χαρά και στον Παναιτωλικό κάθε καλό».

Διαφήμιση
Διαφήμιση