Συγκλονίζει η τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασού, με μια γυναίκα να χάνει τη ζωή της από τον ίδιο της τον σύζυγο ο οποίος τη σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, o άνδρας την πυροβόλησε δύο φορές εναντίον της με κυνηγετικό όπλο, μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε το ζευγάρι στις 3 τα ξημερώματα, μετά από νυχτερινή έξοδο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μιλάμε για ζευγάρι Ελλήνων. Η γυναίκα που δολοφονήθηκε ήταν 33 ετών ενώ ο φερόμενος ως δράστης 54 χρόνων. Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες είχε και ένα μικρό παιδί.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συζυγοκτόνος έχει συλληφθεί από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου με την αστυνομία να ερευνά περαιτέρω, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεπράχθη η δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθη, σήμερα (22.12.2019) πρώτες πρωινές ώρες στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, 54χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία 33χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, σήμερα (22.12.2019) πρώτες πρωινές ώρες, ο 54χρονος με την χρήση κυνηγετικού όπλου πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα την 33χρονη. Στο σημείο μετέβη το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Επιπλέον κατασχέθηκε κυνηγετικό όπλο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση