HomeΚΡΗΤΗΚυριακάτικο κινηματογραφικό ταξίδι παρέα με τη Γ’Λυκείου Τυμπακίου!

Κυριακάτικο κινηματογραφικό ταξίδι παρέα με τη Γ’Λυκείου Τυμπακίου!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ραντεβού στο πολύκεντρο Μοιρών με ταινίες για όλα τα… γούστα, μια ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα

H Γ’ Λυκείου Τυμπακίου διοργανώνει αύριο το απόγευμα στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες προβολή ταινιών και μας βάζει για τα καλά σε γιορτινό κλίμα!

Η κινηματογραφική πανδαισία θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα με την ταινία κινουμένων σχεδίων  «Coco»,μια παραγωγή της Disney σε συνεργασία με την Pixar,ενώ η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την πρoβολή της βραβευμένης ταινίας γαλλικής παραγωγής «La Famille Belier» που θα ξεκινήσει στις 7 κι αναμένεται να συγκινήσει με τα»δυνατά» της μηνύματα.

Να σημειωθεί ,τέλος, ότι θα υπάρξει διάλειμμα ανάμεσα στις δύο ταινιες.

Είσοδος: 3 ευρώ

Coco

Λόγω μιας παλιάς, «αμαρτωλής» ιστορίας, εδώ και γενιές η οικογένεια του μικρού Μιγκέλ απαγορεύει κάθε ενασχόληση των μελών της με τη μουσική. Εκείνος όμως θέλει να γίνει κιθαρίστας, πάθος το οποίο θα τον οδηγήσει στη Χώρα των Προγόνων και θα τον βάλει σε θανάσιμους μπελάδες.

Η Οικογένεια Μπελιέ(La Famille Belier)

Σε μια τετραμελή οικογένεια κωφών η νεαρή Πολά είναι η μόνη που μπορεί να ακούσει και να μιλήσει. Κι ενώ προσπαθεί να διεκπεραιώσει τις καθημερινές υποχρεώσεις της στο σχολείο και τις αγροτικές δουλειές στη φάρμα, ο πατέρας της αποφασίζει να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος και ο καθηγητής μουσικής τής προτείνει να συμμετάσχει σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού που θα την οδηγήσει σε σπουδές στο Παρίσι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση