HomeHL-SportsΝτύθηκαν «Αη Βασίληδες» για το Ειδικό Γυμνάσιο Ηρακλείου

Ντύθηκαν «Αη Βασίληδες» για το Ειδικό Γυμνάσιο Ηρακλείου

Παίκτες και επιτελείο του ΟΦΗ μπήκαν στα ρούχα του Άη Βασίλη και προσέφεραν αξέχαστες στιγμές σε μαθητές του Ειδικού Γυμνασίου Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ομάδα του Ηρακλείου εξέφρασε την υπερηφάνεια της για την απόφαση παικτών και τιμ να φορέσουν στολές «Αη Βασίλη», εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων, για να δουν χαμογελαστά παιδικά πρόσωπα.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ έχει ως εξής:

Το να μπορείς να προσφέρεις χαρά και δώρα στα παιδιά αποτελεί τεράστια ικανοποίηση. Ξεπερνά κάθε νίκη και αξίζει περισσότερο από οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Για τον λόγο αυτό, η απόφαση των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας να φορέσουν στολή «Άη Βασίλη», εν μέσω αγωνιστικών υποχρεώσεων, με μοναδικό σκοπό να δουν χαμογελαστά παιδικά πρόσωπα στο «Ειδικό Γυμνάσιο Ηρακλείου», μας γέμισε με υπερηφάνεια!

Τα έντονα συναισθήματα και η δύναμη που πήραμε από τους μικρούς «μαχητές» της ζωης, μας έκαναν ακόμα πιο δυνατούς. Δεν θα μπορούσαμε άλλωστε να μην ανταποκριθούμε στο κάλεσμά τους, οι οποίοι σε γράμμα που έστειλαν προ ημερών στον «Άη Βασίλη», αυτό που ζήτησαν ήταν να γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ!

Διαφήμιση
Διαφήμιση