HomeHL-GreeceΔικηγόρος οικογένειας Ινδαρέ: Τα εισαγγελικά εντάλματα είναι μεταγενέστερα της εισόδου στην οικία

Δικηγόρος οικογένειας Ινδαρέ: Τα εισαγγελικά εντάλματα είναι μεταγενέστερα της εισόδου στην οικία

Τι ανέφερε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη θέση ότι οι εισαγγελικές εκθέσεις για την οικία του Δημήτρη Ινδαρέ είναι μεταγενέστερες της εισόδου της ΕΛ.ΑΣ, εκφράζει ο δικηγόρος της οικογένειας Θόδωρος Μαντάς.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, ο κ. Μαντάς επανέλαβε ότι η οικογένεια δεν έχει καμία σχέση με την κατάληψη και υπογράμμισε ότι ναι μεν υπήρξε εισαγγελική εντολή να μπει η αστυνομία στην οικία Ινδαρέ, ωστόσο αυτή ήρθε μεταγενέστερα.

Ακατανόητη η εμπλοκή της οικογένειας Ινδαρέ

«Έχουμε μια απροσδόκητη και ακατανόητη κατά τη δική μας εκδοχή, εμπλοκή της οικογένειας σε ένα θέμα με το οποίο δεν έχει καμία σχέση και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συνδεθεί. Έχουμε μια κατάληψη στην οδό Ματρόζου, μεσοτοιχία με την ιδιόκτητη κατοικία του κ. Ινδαρέ. Στην αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιείται ξημερώματα προκειμένου να ελευθερωθεί το κτήριο και ενώ η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη, οι αστυνομικοί ζητούν από τον ιδιοκτήτη να επιτρέψει από το σπίτι του τη διέλευση, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στην ταράτσα του σπιτιού της οικογένειας και από εκεί και μετά, στην ταράτσα του υπό κατάληψη κτηρίου», σημείωσε ο κ. Μαντάς.

Θ. Μαντάς: Η οικογένεια Ινδαρέ θα δικαιωθεί

Αναφορικά με τη θέση της Αστυνομίας ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης υπήρχαν εισαγγελικές παραγγελίες, ο δικηγόρος της οικογένειας Ινδαρέ υποστηρίζει ότι αυτές είναι σε μεταγενέστρο χρόνο. «Επιβεβαιώνω, αλλά, σε χρόνο μεταγενέστερο υπήρξε το ένταλμα. Οι εισαγγελικές παραγγελίες και οι δύο εκθέσεις, είναι σε χρόνο μεταγενέστερο. Η μία αφορά στην έρευνα στην οικία Ινδαρέ, έπεται της συλλήψεως του πατέρα και των γιων του και το άλλο είναι που αφορά στην κατάληψη. Εμείς δεν λέμε ότι δεν παρίσταται εισαγγελέας ή δεν υπέγραψε την παραγγελία», τονίζει.

Τέλος, ο κ. Μαντάς εξέφρασε την πεποίθηση ότι η οικογένεια θα δικαιωθεί σημειώνοντας ότι τέτοιες ποινικές δικογραφίες δεν αντιμετωπίζονται με πολιτικές προσεγγίσεις και αναλύσεις.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση