HomeHL-EconomyΤέλη κυκλοφορίας 2020: Πληρωμή και εξόφληση σε άτοκες δόσεις

Τέλη κυκλοφορίας 2020: Πληρωμή και εξόφληση σε άτοκες δόσεις

Ειδικά προγράμματα από τις τράπεζες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η καταληκτική ημερομηνία για να πληρώσουμε τα τέλη κυκλοφορίας 2020 πλησιάζει και πλέον οι ιδιοκτήτες ΙΧ θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα τα πληρώσουν εφάπαξ ή αν θα κάνουν χρήση κάποιου τραπεζικού προγράμματος για τα εξοφλήσουν σε δόσεις.

Οπως κάνουν τα τελευταία χρόνια έτσι και τη φετινή χρονιά οι τράπεζες προσφέρουν μέσω ειδικών προγραμμάτων στους πελάτες τους τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας σε έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις

Mοναδική προϋπόθεση αποτελεί να υπάρχει διαθέσιμο υπόλοιπο προς χρήση στις πιστωτικές κάρτες καθώς σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορούν να εξοφληθούν τα Τέλη Κυκλοφορίας. Όσοι πάντως δεν πληρώσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2020 εντός των προθεσμιών τότε θα δουν το πρόστιμο που είναι το διπλάσιο από το αντίτιμο να εμφανίζεται στο Τaxisnet.

Στην περίπτωση βέβαια που κάποιος ιδιοκτήτης ΙΧ δεν επιθυμεί να πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας 2020 μπορεί να καταθέσει τις πινακίδες του οχήματός του στην εφορία και να το θέσει σε ακινησία.

Τα προγράμματα που προσφέρουν οι τράπεζες για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας

Η Τράπεζα Πειραιώς σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε τα τέλη κυκλοφορίας του οχήματος σας μέσω των πιστωτικών της καρτών και παράλληλα να επωφεληθείτε από το πρόγραμμα των δόσεων που σας προσφέρει, αποπληρώνοντάς τα έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις!

Σε έως και 12 άτοκες δόσεις μπορούν να εξοφλήσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2020 οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών της Εθνικής Τράπεζας. Aν βέβαια το ποσό των Τελών είναι χαμηλότερο των 120 ευρώ τότε θα πρέπει οι δόσεις να είναι λιγότερες από 12 καθώς η τράπεζα δέχεται τα 10 ευρώ ως χαμηλότερη μηνιαία δόση για την εξόφλησή τους.

H Alpha Bank σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε την εξόφληση των Τελών Κυκλοφορίας 2020 μέσω πιστωτικής κάρτας και να επωφεληθείτε από τη δυνατότητα εξόφλησής τους σε έως και 12 άτοκες δόσεις.

H Eurobank δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους των πιστωτικών καρτών της να πληρώσουν τα Τέλη Κυκλοφορίας 2020 και να τα εξοφλήσουν σε έως 9 άτοκες δόσεις. Επίσης η τράπεζα επισημαίνει πως η πληρωμή μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλα τα καταστήματα Eurobank και Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση