HomeHL-CultureΠωλητήριο σε ιστορικό στούντιο στην Ουαλία

Πωλητήριο σε ιστορικό στούντιο στην Ουαλία

Έχουν ηχογραφήσει μουσική Led Zeppelin, Black Sabbath

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στούντιο στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο οποίο έχουν ηχογραφήσει μουσική οι Oasis, Led Zeppelin, Black Sabbath και Manic Street Preachers διατίθεται προς πώληση.

Τα Monnow Valley Studios κοντά στην πόλη Μονμάουθ της Ουαλίας ιδρύθηκαν τη δεκαετία του 1960 και ήταν αρχικά εγκαταστάσεις για πρόβες μουσικών συγκροτημάτων που ηχογραφούσαν στο διπλανό Rockfield στούντιο.

Σύμφωνα με το BBC, το Rockfield Studio, ιδρύθηκε από τους αδερφούς Τσαρλς και Κίνγκσλεϊ Γουόρντ, οι οποίοι αποφάσισαν να μετατρέψουν τη φάρμα τους σε χώρο για πρόβες των μουσικών συγκροτημάτων που έρχονταν στην περιοχή.

Ο Τσαρλς Γουόρντ αποφάσισε αργότερα να ακολουθήσει χωριστή επιχειρηματική πορεία και ίδρυσε τα Monnow Valley studios.

Το στούντιο ηχογράφησης παρουσιάζεται στις φωτογραφίες για το single “Supersonic” με το οποίο έκαναν ντεμπούτο οι Oasis.

Στις φωτογραφίες οι ρόκερ από το Μάντσεστερ ποζάρουν σε μία από τις αίθουσες ηχογράφησης και διακρίνεται ένα πιάνο, το οποίο πουλήθηκε σε δημοπρασία περίπου 15.000 ευρώ.

Μεταξύ πολλών άλλων καλλιτεχνών στα στούντιο που έχουν αλλάξει αρκετούς ιδιοκτήτες, έχουν ηχογραφήσει οι Tom Jones και Stereophonics.
real.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση