HomeHL-9Δύο βραβεία για την Περιφέρεια Κρήτης

Δύο βραβεία για την Περιφέρεια Κρήτης

Βραβεύτηκε για τις Συνεργασίες της και για την Ενεργοποίηση του Κοινού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πιστή στη δέσμευσή της για ένα καλύτερο αύριο, η Περιφέρεια Κρήτης, συμμετείχε στο διάλογο για την βιώσιμη ανάπτυξη, στους προβληματισμούς για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και υπέβαλλε ένα μικρό τμήμα μέσα από επιλεγμένες δράσεις της για τα Βραβεία Bravo 2019.

8-kotsoglou-psaroudakis

Η Περιφέρεια Κρήτης, βραβεύτηκε σε δύο σημαντικούς τομείς, για τους οποίους υπέβαλλε τις πρακτικές της. Στον πρώτο από αυτούς, το «Bravo in Action», βραβεύθηκε ως ο Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τις καλύτερες και πληρέστερες συνεργασίες, ενδεικτικά, με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και την Ιατρική Σχολή (Περιφερειακό Κέντρο Καταγραφής του Καρκίνου), το Ίδρυμα Έρευνας και Τεχνολογίας (Διεύθυνση Μεταφορών & Επικοινωνιών), το Πολυτεχνείο Κρήτης (GIS Crete), την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση (Code my City) Κρήτης (Σεμινάρια Κουλτούρας & Ηγεσίας, στη Σχολική Μονάδα). Στον δεύτερο τομέα, «Bravo Engagement» βραβεύτηκε για την ανάπτυξη Λειτουργίας της συνεργατικής πλατφόρμας Comidor και την Paperless εφαρμογή της, στα Συλλογικά Όργανα.

7-kotsoglou-chatzigianni

Ο θεσμός BRAVO 2019, αποτελεί έναν θεσμό κοινωνικού διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, που αναπτύσσεται σε εθνικό επίπεδο, με βάση τις πρωτοβουλίες που υλοποιούνται από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών. Μέσω των 250 πρωτοβουλιών και των 35.000 ενεργών πολιτών που συμμετέχουν στο θεσμό BRAVO, αναπτύσσεται μια ευρύτερη ενημέρωση και αφύπνιση της ελληνικής κοινωνίας καθώς και ένα δίκτυο ανταλλαγής γνώσης και εμπειριών μέσα από τους Οργανισμούς αυτούς όπως είναι η Περιφέρεια Κρήτης, που συμβάλλουν στην δημιουργία της ΕΛΛΑΔΑΣ του ΑΥΡΙΟ.

Σε μια γιορτή του Ελληνικού Δημόσιου και Ιδιωτικού Επιχειρηματικού τομέα και των ενεργών πολιτών, την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσώπησε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Κώτσογλου, καθώς και η  Ελένη Χατζηγιάννη, Διευθύντρια Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού. Για την βράβευση της Περιφέρειας Κρήτης ο Κυριάκος Κώτσογλου δήλωσε: «Κάτω από το όραμα-καθοδήγηση του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη εργαζόμααστε ομαδικά για την Κρήτη του ΑΥΡΙΟ και τα αποτελέσματα φαίνονται στο σήμερα, αλλά θα φανούν ακόμα περισσότερο στο αύριο. Θα συνεχίσουμε αυτόν το γόνιμο διάλογο και στο μέλλον, για χάρη της ποιότητας ζωής των Επιχειρήσεων και των Πολιτών της Κρήτης».

9-bravo-kino 2

Διαφήμιση
Διαφήμιση