HomeHL-9Ηot-spot στις Γούβες: Ομόφωνο «όχι» από την ΠΕΔ Κρήτης

Ηot-spot στις Γούβες: Ομόφωνο «όχι» από την ΠΕΔ Κρήτης

Κάλεσμα διαμαρτυρίας για τις 23 Δεκεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ομόφωνο «όχι» από την ΠΕΔ Κρήτης στη δημιουργία hot-spot για την φιλοξενία προσφύγων και μεταναστών στο Πεδίο Βολής στις Γούβες.

Αυτό έγινε γνωστό μετά από τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Γιάννη Κουράκη και στην οποία συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Μετά από τη συζήτηση που έγινε ανάμεσα στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΕΔ Κρήτης (στη διάρκεια της οποίας τέθηκαν όλα τα θέματα σε σχέση με την εντολή της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού να προετοιμάσει το Πεδίο Βολής στις Γούβες) οι εκπρόσωποι της ΠΕΔ τάχθηκαν υπέρ της φιλοξενίας προσφύγων στην Κρήτη, αλλά με τη μορφή που γίνεται ως σήμερα στο νησί και όχι με τη μορφή κλειστών κέντρων. Αυτό που επίκειται είναι η συνάντηση του Δημάρχου Χερσονήσου Γιάννη Σέγκου, του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, με τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή.

Εν τω μεταξύ στις 23 Δεκεμβρίου έχει γίνει κάλεσμα διαμαρτυρίας προκειμένου να μη δημιουργηθεί κλειστή δομή προσφύγων στο Πεδίο βολής.

prosfygiki

Διαφήμιση
Διαφήμιση