HomeΚΡΗΤΗΔιανομή τροφίμων σε όσους έχουν ανάγκη

Διανομή τροφίμων σε όσους έχουν ανάγκη

Από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρεθύμνου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών ατομικής υγιεινής στους δικαιούχους συμπολίτες, εν όψει των Χριστουγεννιάτικων γιορτών, θα πραγματοποιήσει το  Κοινωνικό Παντοπωλείο (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ <<Ξένιος Ζευς>>)  την ερχόμενη Δευτέρα  23 Δεκεμβρίου 2019. Η διανομή θα διαρκέσει από τις  08:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι,  στο κτίριο της Κοινωνικής Μέριμνας (στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου), στην   οδό Μαρκέλλου 25, περιοχή Μασταμπά.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα τρόφιμα που του αναλογούν, έχει τη δυνατότητα να στείλει κάποιον άλλο, υποδεικνύοντας στην Υπηρεσία εξουσιοδότηση μαζί με την ταυτότητά του και την κάρτα μέλους του άμεσα ωφελούμενου.

Με την ευκαιρία και  στο πλαίσιο της οφειλόμενης δημόσιας αναφοράς στους δωρητές και υποστηρικτές της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου,  ο  Δήμος Ρεθύμνης και η Κοινωνική του Υπηρεσία ευχαριστούν  θερμά τα μέλη του ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  «ΑΝΕΜΟΜΥΑΛΟΙ CLUB», που  προσέφεραν, το μήνα Δεκέμβριο,  με γενναιοδωρία, αλληλεγγύη και κοινωνική ευαισθησία προς το συνάνθρωπο,  βρεφικά είδη και είδη ατομικής υγιεινής στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρεθύμνης.  Με τη συμμετοχή, τη στήριξη και την  προσφορά τους, συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχημένη ενίσχυση των δράσεων μας για τη στήριξη ευπαθών και ευάλωτων ομάδων δίνοντας μας την απαραίτητη δύναμη για τη συνέχεια. Ελπίζουμε η δράση τους να βρει μιμητές και να εμπνεύσει κι άλλους συμπολίτες, φορείς, ιδιώτες ή επιχειρήσεις  να γίνουν ενεργά μέλη αυτής της αλυσίδας κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, όχι μόνο κατά τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων που ακολουθούν αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου αφού το αίτημα για την κάλυψη στοιχειωδών διατροφικών αναγκών είναι επίμονο και σταθερό σε καθημερινή βάση.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση