HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Εχουμε πάρει το ελάχιστο από αυτά που δικαιούμαστε»

Γιώργος Σίμος: «Εχουμε πάρει το ελάχιστο από αυτά που δικαιούμαστε»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Το κάτι παραπάνω θα μπορούσε να πάρει σήμερα ο ΟΦΗ, όπως σχολίασε ο Γιώργος Σίμος μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μας, είμαστε στενοχωρημένοι που ίσως να μην πήραμε κάτι που μπορούσαμε να πάρουμε, τη νίκη.
Τελευταίο παιχνίδι για το 2019 μέσα στην έδρα μας, να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας που ήταν κοντά και μετά το 1-1 αρκετά υποστηρικτικοί απέναντι μας.
Καλές γιορτές σε όλους. Πρέπει να ξεκουραστούμε, έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή και νομίζω ότι κάτι καλό θα βγει. Έχει συμβεί ξανά και με τον Παναιτωλικό είχε συμβεί όπου αντί να μας βοηθήσει, μας αποπροσανατόλισε», είπε αρχικά.
Και συνέχισε.  «Πιστεύω πως στις στιγμές πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί. Ότι έχουν πάρει, το έχουν πάρει γιατί το δικαιούται.
Έχουμε πάρει το ελάχιστο από αυτά που δικαιούμαστε και αυτό είναι αρκετό για την προσπάθεια τους. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς αλλά θα βελτιωθούμε.
Το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα μας είναι πολύ καλό. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι στις λεπτομέρειες και όλα θα γίνουν μέσα από αυτήν την διαδικασία.
Μακάρι να γίνει αυτό αλλά είναι πολύ γρήγορα.
Έχουμε έναν Ιανουάριο που είναι δύσκολος και με πολύ απαιτητικά παιχνίδια ώστε να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε πνευματικά και σωματικά και ίσως την 1η Φεβρουαρίου να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το τι θα γίνει.
Εμείς πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας και να γίνουμε περισσότερο αποτελεσματικοί. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε και θα παρουσιάσουμε βελτίωση».
Μετά ανέφερε πως «το ρόστερ που έχουμε είναι εκπληκτικό και φανταστείτε πως ο Σεμέντο έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση μας, αυτό δείχνει και τη νοοτροπία. Αυτό το group παικτών έχει κάνει ήδη καταπληκτικά πράγματα και μπορεί να κάνει περισσότερα».
Για το Κύπελλο είπε πως «σίγουρα η κλήρωση είναι δύσκολο με τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ όμως θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε».
Διαφήμιση
Διαφήμιση