HomeΚΡΗΤΗΔυναμικό ξεκίνημα στο Matala Beach Festival

Δυναμικό ξεκίνημα στο Matala Beach Festival

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πλήθος κόσμου έδωσαν για μια ακόμη φορά ραντεβού στα Μάταλα, καθώς από χθες η καρδιά της νεολαίας χτυπά στο Νότο. Αργά το απόγευμα, πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ, πραγματοποιήθηκε η επίσημη έναρξη από τη Δήμαρχο Φαιστού κ. Μαρία Πετρακογιώργη-Ανυφαντάκη, ενώ στη συνέχεια πλήθος συναυλιών και στις τρεις σκηνές (Cave stage, Earth stage, Camping stage) που έχουν στηθεί σε διαφορετικά σημεία των Ματάλων, ταξίδεψαν τον κόσμο σε μια άλλη εποχή, την εποχή του hippie-trail, όπου τα Μάταλα έγιναν διάσημα κατά τις δεκαετίες ’60 και ’70 αποτελώντας το προσωρινό σπίτι για ένα ρεύμα ταξιδιωτών που ακολούθησαν και απολάμβαναν ένα διαφορετικό φυσικό τρόπο ζωής στον ειδυλλιακό αυτό προορισμό.

MATALA (2)

Συγκροτήματα όπως οι GB BLUES BAND, RENEGADE, CROSSROADS, VIVA CARLOS, GAD, καθώς και DJ sets και ραδιοφωνικοί παραγωγοί έδωσαν το εναρκτήριο σύνθημα για το μεγαλύτερο beach party του καλοκαιριού. Σε αυτό το φεστιβάλ μουσικής και χορού, κεντρική θέση στη σκηνή, με φόντο τις σπηλιές των Ματάλων  πήραν επίσης το συγκρότημα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ και ο Πάνος Κατσιμίχας. Δυο μουσικές γενιές τόσο διαφορετικές μα και τόσο ίδιες ενώθηκαν στην πιο δυναμική συναυλιακή σύμπραξη αυτού του καλοκαιριού, που έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ στο Φεστιβάλ.

MATALA (1)

Από το πρωί του Σαββάτου πολλοί είναι εκείνοι που σπεύδουν για να παρακολουθήσουν τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ. Οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες που θα κατακλύσουν και σήμερα τα Μάταλα  ενώ, υπενθυμίζεται ότι η είσοδος σε όλες τις συναυλίες και το κάμπινγκ είναι δωρεάν για τον κόσμο για το λόγο αυτό οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Ελλάδας, που σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού.

Για σήμερα Σάββατο δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ, έχουν προγραμματιστεί πλήθος συναυλιών, με νέα και ταλαντούχα μουσικά σχήματα, όπως οι ΤΣΕΡΟΣ, ΜΑΝΙΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ALONE TOGETHER & JONATHAN COLOMBO, MUSCLE MUSEUM, STARLITTE BEATLES και POLICED οι οποίοι θα δημιουργήσουν μια φανταστική ατμόσφαιρα από νωρίς το απόγευμα, με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό μέχρι το πρωί. Από το φεστιβάλ δεν θα μπορούσε να λείπει και ο μοναδικός TONIS SFINOS που μέσα από τα τραγούδια του θα ξεσηκώσει τον κόσμο, κάνοντας ταυτόχρονα ένα δυναμικό flash back στην εποχή των λουλουδιών, στη γιορτή της Αγάπης και της Ειρήνης.

MATALA (4)

Με αφορμή την έναρξη του Φεστιβάλ η Δήμαρχος Φαιστού, καλωσόρισε τον κόσμο που έσπευσε να απολαύσει το πλήθος των συναυλιών και των άλλων δραστηριοτήτων που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές, ενώ σε μήνυμα της ευχαρίστησε όλους εκείνους που εργάστηκαν πυρετωδώς, όλους αυτούς τους μήνες, επισημαίνοντας για μια ακόμη φορά την ουσιαστική βοήθεια των εθελοντών, ώστε να φτάσουμε στο σημείο, το Matala Beach Festival 2014 να αποτελεί και φέτος πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών στην περιοχή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση