HomeΚΡΗΤΗΞανά πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ ο Μανώλης Μπελαδάκης.

Ξανά πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ ο Μανώλης Μπελαδάκης.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Σάββατο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκροτήθηκε σε σώμα η Ελεγκτική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο NOVOTEL το Σάββατο 14/12/2019 για την τριετία 2020-22 .

Στην Ελεγκτική Επιτροπή συμμετέχουν κατά σειρά εκλογής:

Από την παράταξη ΔΑΚΕ με 178 ψήφους   ο Μανώλης Μπελαδάκης.

Από την παράταξη ΔΗΣΥΠ με 134 ψήφους ο Στέλιος Καμπούρης.

Από την παράταξη ΔΑΣ ( ΠΑΜΕ) με131 ψήφους η Καραγιαννίδου Θεοδώρα.

Από την παράταξη ΕΑΕΚ με 100 ψήφους ο Ιωακειμίδης Παναγιώτης και από την Συνδικαλιστική Ανατροπή  με 63 ψήφους  ο Δημήτρης Γλέζος.

Στην συνεδρίαση αυτή ο πλειοψηφών σύμβουλος Μανώλης Μπελαδάκης κατέθεσε πρόταση για συγκρότηση Προεδρείου αντιπροσωπευτική αναλογικής εκπροσώπησης με βάση  την δύναμη των παρατάξεων. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε η ελεγκτική επιτροπή συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Μανώλης Μπελαδάκης

Αντιπρόεδρος: Ιωακειμίδης Παναγιώτης

Γραμματέας: Καμπούρης Στέλιος

Μέλη: Καραγιαννίδου Θεοδώρα, Γλέζος Δημήτριος.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Νίκος Καζαντζάκης στην ανακοίνωσή του αναλυτικά αναφέρει: «Είναι γνωστό ότι ο Μανώλης Μπελαδάκης έχει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη μακροχρόνια διαδρομή ως πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Νομού Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» ως αιρετός του ΠΥΣΠΕ  Ηρακλείου και του ΑΠΥΣΠΕ Κρήτης, έχει διατελέσει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου  της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας  για δυο θητείες και συνεχίζει να εκπροσωπεί τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Νομού Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» για δεύτερη συνεχόμενη θητεία στο τριτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο που είναι η ΑΔΕΔΥ, πράγμα που δείχνει την ευρύτερη καταξίωση και αποδοχή του.

Θεωρούμε ότι είναι ιδιαιτέρα σημαντικό και τιμητικό για την πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Νομού Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» η εκλογή του στην θέση προέδρου της ελεγκτικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ.

Η τιμή αυτή αντανακλάτε στο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Νομού Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» που έχει παρουσιάσει σημαντική προσφορά στα συνδικαλιστικά δρώμενα του Νομού Ηρακλείου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Διαφήμιση
Διαφήμιση