HomeHL-9Το πιτ μπουλ μπήκε μέσα στο αμάξι του

Το πιτ μπουλ μπήκε μέσα στο αμάξι του

Κάλεσε την 3η ΕΜΑΚ για...βοήθεια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα…χρειάστηκε ένας Ηρακλειώτης ο οποίος δε μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβη!

Ο συγκεκριμένος οδηγός, εκινείτο με το αυτοκίνητο του στην Εθνική οδό, όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο του για την προσωπική του ανάγκη. Στο ύψος του παλιού ΚΤΕΟ τον περίμενε ένας… απρόσκλητος επισκέπτης που δεν ήταν άλλος από ένα…αδέσποτο πιτ- μπουλ που είχε καταφέρει να μπει μέσα στο αυτοκίνητο του όσο εκείνος ήταν έξω, έχοντας αφήσει την πόρτα του ΙΧ αυτοκινήτου του ανοιχτή!

Όπως δήλωσε στο cretapost ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκος Λαγουδάκης, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου φοβήθηκε πολύ, ενώ δεν ήξερε πως να αντιδράσει. Κάλεσε λοιπόν την Πυροσβεστική, με την 3η ΕΜΑΚ Κρήτης, να σπεύδει άμεσα στο σημείο του συμβάντος με ένα όχημα και τέσσερις άνδρες. Με προσεκτικές κινήσεις και ειδικά εργαλεία τα οποία είναι απαραίτητα στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, κατάφεραν να βγάλουν το μεγαλόσωμο ζώο μέσα από το αυτοκίνητο!

Η περιπέτεια του Ηρακλειώτη είχε αίσιο τέλος, ωστόσο θα θυμάται για καιρό αυτό το απίστευτο περιστατικό.
Όπως φαίνεται από τα γεγονότα πάντως όταν κάποιος κατεβαίνει από το αυτοκίνητο του, για οποιοδήποτε λόγο, θα πρέπει να παίρνει μαζί του τα κλειδιά αλλά και να μην αφήνει ανοιχτές τις πόρτες καθώς όπως αποδεικνύεται μπορεί να βρεθεί προ εκπλήξεων!

Διαφήμιση
Διαφήμιση