HomeΕΛΛΑΔΑΓεννητούρια στο ιατρείο του ΕΚΑΒ στο Ελ. Βενιζέλος

Γεννητούρια στο ιατρείο του ΕΚΑΒ στο Ελ. Βενιζέλος

Επιβάτιδα γέννησε με το που πάτησε στο αεροδρόμιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενα ασυνήθιστο περιστατικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει το πλήρωμα του ΕΚΑΒ στο Ελ. Βενιζέλος.

Την Παρασκευή στο αεροδρόμιο είχαμε γεννητούρια μιας και επιβάτιδα που μόλις είχε φτάσει στην Ελλάδα αισθάνθηκε τους πόνους της γέννας στο αεροδρόμιο, οπότε και μετέβη εσπευσμένα στο ιατρείο του ΕΚΑΒ.

Γεννητούρια στο ιατρείο του ΕΚΑΒ στο Ελ. Βενιζέλος

Οπως αναφέρει το ekabnews.gr εκείνη την ώρα στο ιατρείο στο Ελ. Βενιζέλος ήταν οι γιατροί Βασίλειος Κεκέρης και Ευάγγελος Πρέκας, ο νοσηλευτής Αθανάσιος Χατζής και οι διασώστες Σωτήριος Μπάκας και Μανώλης Λινάρδεος οι οποίοι και έσπευσαν να παράσχουν τις υπηρεσίες τους στη γυναίκα.

Ο τοκετός στο ιατρείο του ΕΚΑΒ εξελίχθηκε χωρίς προβλήματα και μητέρα και μωρό διακομίσθηκαν με Κινητή Ιατρική Μονάδα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» για περαιτέρω παρακολούθηση.

Η ανάρτηση του ΕΚΑΒ

«Ένα υγιέστατο κοριτσάκι γεννήθηκε σήμερα το πρωί στο Ιατρείο του ΕΚΑΒ στο Ελ. Βενιζέλος με την φροντίδα του προσωπικού του ΕΚΑΒ. Το βιαστικό μωρό ήρθε στον κόσμο λίγο μετά τις 11:00  καθώς η αλλοδαπή μητέρα του μόλις είχε αφιχθεί με πτήση στην χώρα μας.

Στην συνέχεια διακομίστηκε με Κινητή Ιατρική Μονάδα στο νοσοκομείο Αλεξάνδρας. Η ομάδα του Ιατρείου: ΙΑΤΡΟΙ: ΚΕΚΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ και ΠΡΕΚΑΣ ΕΥΆΓΓΕΛΟΣ / ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ: ΧΑΤΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ / ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ:ΜΠΑΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ και ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ». Μάλιστα η ανάρτηση είχε και την παρακάτω φωτογραφία.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση