HomeHL-9Κουτσούμπας: Αποδέσμευση του φρουρίου Ιτζεδίν από το Υπερταμείο

Κουτσούμπας: Αποδέσμευση του φρουρίου Ιτζεδίν από το Υπερταμείο

Από τα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την αποδέσμευση του φρουρίου Ιτζεδίν από το Υπερταμείο και την απόδοσή του στην τοπική κοινωνία ώστε να αξιοποιηθεί ως χώρος ιστορικής μνήμης και πολιτιστικής κληρονομιάς, ζήτησε από τα Χανιά ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Το πρωί του Σαββάτου ο κ. Κουτσούμπας είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη όπου συζήτησαν θέματα που άπτονται στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ αμέσως μετά τη συνάντηση αναφέρθηκε στο έλλειμμα έργων υποδομής για αντιπλημμυρική, αντισεισμική προστασία, ενώ έθιξε και το ζήτημα της υποχρηματοδότησης των Δήμων από την κεντρική εξουσία πάρα το γεγονός ότι διαρκώς μεταφέρονται νέες αρμοδιότητες από το κράτος στην Αυτοδιοίκηση στους τομείς της Παιδείας, της Υγείας κ.λπ. Επίσης, έθεσε το θέμα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών σε πολλούς κρίσιμους τομείς.

Από τη μεριά του ο δήμαρχος έκανε λόγο για ένα γόνιμο διάλογο και εξέφρασε την πεποίθηση ότι το ΚΚΕ και ο γενικός γραμματέας θα υποστηρίξουν τα αιτήματα του Δήμου απέναντι στην κεντρική εξουσία προκειμένου να ικανοποιηθούν βασικές ανάγκες της Αυτοδιοίκησης.

Ακολούθησε συνάνητηση με εργαζόμενους στον τομέα της υγείας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Haniotika-nea.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση