Σε μια προσπάθεια να εξομαλυνθεί πλήρως η διαδικασία των εξετάσεων για τα διπλώματα οδήγησης στο Ηράκλειο, ξεκινούν εξετάσεις από σήμερα και τα Σάββατα.

Ο λόγος που οι εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης θα διεξάγονται – αρχής γενομένης της σημερινής μέρας – και τα Σάββατα, είναι γιατί υπάρχουν ακόμη περίπου 2000 Ηρακλειώτες που είναι στην αναμονή και ακόμη περιμένουν τη σειρά τους!

Με βάση τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά περίπου 3300 είναι οι υποψήφιοι που έχουν ήδη δώσει εξετάσεις, απόδειξη ότι το σύστημα έχει ξεμπλοκάρει και δεν έχει καμία σχέση, με όσα βίωναν οι επαγγελματίες εκπαιδευτές οδήγησης και οι υποψήφιοι οδηγοί.

Με δεδομένη λοιπόν μια κατάσταση που ακόμη είναι προβληματική, η πραγματοποίηση πρακτικών εξετάσεων οδήγησης και τα Σάββατα, με τη συμβολή της Περιφέρειας Κρήτης και ειδικά του αντιπεριφερειάρχη Νίκου Συριγωνάκη είναι καθοριστική.

Σε κάθε περίπτωση ο εφιάλτης και η παρατεταμένη περίοδος αποχών και προβλημάτων που είχαν προκύψει έπειτα από την ψήφιση επί ΣΥΡΙΖΑ, του νόμου του πρώην Υπουργού Χρήστου Σπίρτζη, ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση