HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Πρέπει να είμαστε πνευματικά δυνατοί»

Γιώργος Σίμος: «Πρέπει να είμαστε πνευματικά δυνατοί»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να δείχνουν μεγαλύτερη πνευματική δύναμη στα παιχνίδια και αυτή τη βελτίωση θέλει να δει αρχής γενομένης από το εντός έδρας ματς με τον Άρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναλυτικά όσα είπε ο Σίμος στην κάμερα του OFI TV ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη:

«Υπήρχαν θετικά στοιχεία από το πρώτο ημίχρονο με τη Λαμία, αλλά υπήρχαν και αρκετά πράγματα από το δεύτερο ημίχρονο που πρέπει να βελτιώσουμε και αυτό δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα γιατί έρχονται τρία δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια.

Θα πρέπει να μένουμε πνευματικά δυνατοί είτε το σκορ είναι υπέρ μας, είτε κατά μας. Παρασυρθήκαμε στον αγώνα με τη Λαμία από τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου.

Η συγκομιδή των βαθμών δείχνει ότι στα εντός με τα εκτός έδρας παιχνίδια υπάρχει μια διαφορά. Νομίζω όμως ότι στην απόδοση δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Στα εκτός θεωρώ πως θα έπρεπε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό και θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να παρουσιάζουμε την απόδοση που θέλουμε για να παίρνουμε τα αποτελέσματα.

Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα, με αξιόλογους παίκτες και ένα ρόστερ δυνατό. Εμείς θέλουμε να έχουμε υψηλή απόδοση και ο στόχος μας είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Διαφήμιση
Διαφήμιση