HomeΕΛΛΑΔΑΔιπλό φονικό στη Βοιωτία: Πως ξεκίνησε η συμπλοκή

Διπλό φονικό στη Βοιωτία: Πως ξεκίνησε η συμπλοκή

Τρεις συλλήψεις - Πώς περιγράφουν οι μάρτυρες το σκηνικό της συμπλοκής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έξω από το γυμνάσιο – λύκειο των Θεσπιών έγινε η συμπλοκή ανάμεσα στους ιδιοκτήτες δύο εταιρειών security και τους γιους τους, που είχε ως κατάληξη πατέρας και γιος να πέσουν νεκροί και να τραυματισθεί ένα ακόμη άτομο, που είναι ανιψιός (και εξάδελφος) των θυμάτων.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των αυτοπτων μαρτύρων όλα ξεκίνησαν όταν ο 67χρονος ιδιοκτήτης εταιρίας security πήγε να κατεβάσει την διαφημιστική πινακίδα άλλης εταιρίας φύλαξης, που ανήκει στον ξάδελφό του.

Το θύμα μαζί με τον γιο του, όταν είδε τον 67χρονο ξαδερφό του μαζί με τον 35χρονο γιο του να προσπαθούν να κατεβάσουν την διαφημιστική πινακίδα από τα κάγκελα του σχολείου έβγαλε το όπλο του και άνοιξε πυρ τραυματίζοντάς σοβαρά τον 35χρονο ανιψιό του.

Ο 67χρονος πατέρας βλέποντας τον γιο του στα αίματα έβγαλε και εκείνος το όπλο του και πυροβόλησε στο μέρος του ξαδερφού του και του ανιψιού σκοτώνοντάς τους.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι συγγενείς μένουν στο διπλανό χωριό το Μαυρομμάτι λίγα χιλιόμετρα μακριά από τις Θεσπιές και ασχολούνται επαγγελματικά με μεγάλη επιτυχία στο χώρο της φύλαξης.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του protothema.gr τα δύο ξαδέρφια είχαν πολύχρονη αντιπαράθεση μεταξύ τους κόντρα λόγω των επαγγελματικών τους επιλογών.

Η πινακίδα όπως μας είπαν κάτοικοι της περιοχής απλά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ενώ υπάρχει φόβος για αντίποινα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εκτός από τον δράστη και τον -τραυματία- γιο του, έχει συλληφθεί ένα ακόμη άτομο, εργαζόμενος στην εταιρεία τους, που ήταν μαζί τους κατά την ώρα της συμπλοκής.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση