Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 60χρονος – σήμερα – δημοτικός υπάλληλος για την δολοφονία της 38χρονης Τόνια Ζόεβα από τη Βουλγαρία, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τον Μάιο του 2018.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, η υπόθεση εκδικάστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων.

Η απόφαση το δικαστηρίου πάρθηκε μετά την πρόταση του εισαγγελέα έδρας ο οποίος έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο.

Μάλιστα, ο εισαγγελέας αναφέρθηκε στην απολογία του κατηγορουμένου λέγοντας πως έπεσε σε πολλές αντιφάσεις ενώ δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν σε διάφορα σημεία του σπιτιού του και που ανήκουν στην 38χρονη.

Ο εισαγγελέας δήλωσε πεπεισμένος ότι ο 60χρονος είναι ο δολοφόνος της Τόνια αλλά κι εκείνος που έκρυψε το πτώμα της.

Η απολογία

Νωρίτερα, είχε απολογηθεί ενώπιον του δικαστηρίου ο δημοτικός υπάλληλος ο οποίος αρνήθηκε – για μία ακόμα φορά – ότι εκείνος την σκότωσε.

Παράλληλα, ανέφερε πως υπήρχε κι ένας άλλος άνδρας, ένας Σύρος, με τον οποίον είχε σχέση η 38χρονη. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα είπε κατά την απολογία του, αυτός ο άνδρας την απειλούσε συχνά.

Η δίκη

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη ξεκίνησε στις 25 Νοεμβρίου με το δικαστήριο να διακόπτει την συνεδρίασή του για σήμερα Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου.

Το παράδοξο στην υπόθεση είναι πως το άψυχο σώμα της 38χρονης δεν έχει ακόμα εντοπιστεί ωστόσο είναι βέβαιο από τις αρχές πως έχει δολοφονηθεί.

Η εξαφάνιση

Όπως πρώτο αποκάλυψε το cretapost, η 38χρονη Αντονίνα (Τόνια) Ζόεβα εξαφανίστηκε στις 11 Μαΐου. Τότε η Τόνια βρισκόταν με την παρέα της σε παραλία στα Μισίρια Ρεθύμνου και στη συνέχεια πήγαν σε μία ταβέρνα στο Χουμέρι.

Η 38χρονη μητέρα ενός παιδιού, έφυγε από την ταβέρνα και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.

Την δήλωση της εξαφάνισης έκανε στο αστυνομικό τμήμα ο Σύρος φίλος της με τους αστυνομικούς να ξεκινούν αμέσως τις έρευνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή οι αρχές εξέταζαν τον 60χρονο δημοτικό υπάλληλο καθώς – σύμφωνα με μαρτυρίες – ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή.

Η εξαφάνιση μετατρέπεται σε… δολοφονία

Από τις έρευνες των αρχών δεν αποκλείστηκε κανένα ενδεχόμενο για την εξαφάνιση της 38χρονης Τόνια ωστόσο όσο περνούσε ο καιρός διαφαινόταν πως πιθανότατα η άτυχη μητέρα δολοφονήθηκε.

Μάλιστα, αρκετά ήταν τα ενοχοποιητικά στοιχεία που βρήκαν οι αστυνομικοί σε βάρος του 60χρονου δημοτικού υπαλλήλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί κατά την έρευνα που έκαναν βρήκαν κηλίδες αίματος τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο του συλληφθέντα.

Τα δείγματα στάλθηκαν στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. όπου και διαπιστώθηκε πως το αίμα άνηκε στην 38χρονη Τόνια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση