HomeHL-9Αρναουτάκης – Λαμπρινός στο επίσημο δείπνο για τον πρόεδρο της Σερβίας

Αρναουτάκης – Λαμπρινός στο επίσημο δείπνο για τον πρόεδρο της Σερβίας

Στο Προεδρικό Μέγαρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με άρωμα… Κρήτης έγινε το επίσημο δείπνο του προέδρου της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, το βράδυ της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στο δείπνο ήταν προσκεκλημένοι οι περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΤΑΡ ΒΟΥΤΣΙΤΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟ

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Ηρακλείου έχει αδελφοποιηθεί με το Δήμο Τσουκάριτσα, της ευρύτερης περιοχής του Βελιγραδίου.

Στο πλαίσιο του δείπνου, ο Δήμαρχος είχε  σύντομη συνομιλία τόσο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όσο και με τον κ. Βούτσιτς, τον οποίο συνόδευε και ο Πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα Ντούσαν Σπασόγιεβιτς.

ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΤΑΡ ΒΟΥΤΣΙΤΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠτΔ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟ

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος δήλωσε: «Το Ηράκλειο εδραιώνει την θέση του ως ένα σημαντικό κέντρο της Μεσογείου, χάρις και στην πολιτική της εξωστρέφειας και των συνεργασιών που ακολουθούμε. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, διότι θεωρούμε ότι ο Δήμος Ηρακλείου οφείλει και μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή».

dexiosi-f2

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου από την Τετάρτη 11 έως και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου έχει κληθεί και  θα συμμετάσχει στο συνέδριο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που διοργανώνει στην Λευκωσία και στην Λεμεσό, το Υπουργείο Εσωτερικών της Κύπρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, με τίτλο: «Προγραμματίζουμε και προϋπολογίζουμε στρατηγικά, λειτουργούμε πιο αποτελεσματικά και πιο αποδοτικά».

1a 2a

Διαφήμιση
Διαφήμιση