HomeΕΛΛΑΔΑΔύο προσαγωγές για την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Δημοκρατία»

Δύο προσαγωγές για την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Δημοκρατία»

Καταδίκη από Πέτσα, Δένδια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές, μετά την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Δημοκρατία», που έγινε το απόγευμα της Τρίτης.

Περίπου 25-30 άτομα συγκεντρώθηκαν στις 5 το απόγευμα έξω από τα γραφεία της εφημερίδας, στην οδό Ερατοσθένους στο Παγκράτι. Φώναξαν υβριστικά συνθήματα για δημοσιογράφους και την εφημερίδα, έγραψαν συνθήματα στους τοίχους του κτιρίου και πέταξαν τρικάκια. Οι νεαροί παρέμειναν στο σημείο για περίπου 10 λεπτά, σύμφωνα με το ΑΠΕ και στη συνέχεια αποχώρησαν. Οταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο, προχώρησε σε δύο προσαγωγές.

Καταδίκη Δένδια- Πέτσα για την επίθεση στην εφημερίδα

Την επίθεση στην εφημερίδα «Δημοκρατία» καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αλλά και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

«Αυτοί που έβαλαν σήμερα στο στόχαστρο την εφημερίδα «Δημοκρατία», πρόσθεσαν έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των επιθέσεων εναντίον της Δημοκρατίας. Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιου είδους φασιστικές επιθέσεις που στρέφονται εναντίον της ελευθερίας του Τύπου», δήλωσε ο κ. Πέτσας για το περιστατικό.

«Η επίθεση στην εφημερίδα Δημοκρατία είναι απολύτως καταδικαστέα», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Νίκος Δένδιας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση