HomeΚΡΗΤΗΗ βροχή… έφερε τροχαία ατυχήματα και κυκλοφοριακά προβλήματα

Η βροχή… έφερε τροχαία ατυχήματα και κυκλοφοριακά προβλήματα

Ιδιαίτερα προσεχτικοί οι οδηγοί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η βροχή που σημειώνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες σε ολόκληρη την Κρήτη έχει προκαλέσει τροχαία ατυχήματα, αλλά και έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα, λόγω της αυξημένης κίνησης των οχημάτων, αλλά και της ολισθηρότητας του οδοστρώματος.

Μπορεί μέχρι τώρα τα τροχαία ατυχήματα, που έχουν σημειωθεί σε αρκετούς δρόμους στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου να ήταν μικρών υλικών ζημιών, ωστόσο στάθηκαν ικανά για να προκληθούν κυκλοφοριακά προβλήματα, με τους οδηγούς να σχηματίζουν ουρές, μέχρι να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός αυτοκινήτου το οποίο κινιόταν στην εθνική οδό Αγίου Νικολάου-Ηρακλείου στο ύψος του Κακού Όρους όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Επίσης τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου όταν ο οδηγός ενός δικύκλου κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής αιτίες έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε στο έδαφος. Ο οδηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί κατά τις μετακινήσεις τους, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που πλήττουν σήμερα το νησί προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Μπαράζ τροχαίων με μηχανάκια στο κέντρο των Χανίων

Τρία τροχαία ατυχήματα στο κέντρο των Χανίων, με διαφορά μόλις λίγης ώρας.

Το πρώτο, σύμφωνα με τα parakritika.gr συνέβη περίπου στις 6:30 μ.μ. στο κέντρο των Χανίων, όταν μηχανάκι που κινούνταν στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, με αναβάτες δύο νεαρούς, παρέσυρε πεζό που εκείνη τη στιγμή περνούσε τον δρόμο.

Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να δίνουν τις α’ βοήθειες και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο Χανίων.

Το δεύτερο τροχαίο συνέβη στη συμβολή των οδών Μάρκου Μπότσαρη και Μανουσογιαννάκηδων, όταν μηχανάκι συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με με το δίκυκλο να καταλήγει κάτω από το όχημα, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Και τρίτο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 μ.μ. και επί της οδού Κισσάμου, με δύο οχήματα να συγκρούονται, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει τραυματισμός.

Διαφήμιση
Διαφήμιση