HomeHL-SportsΞεκίνημα στον β’ γύρο της Σούπερ Λίγκας 1 με μπάλα σε όλη την Ελλάδα

Ξεκίνημα στον β’ γύρο της Σούπερ Λίγκας 1 με μπάλα σε όλη την Ελλάδα

Mόνο ένα ματς διεξάγεται στην Αθήνα, με το ενδιαφέρον να παραμένει αμείωτο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 1, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου να αφήνει πολλά μέτωπα ανοιχτά.

Στη διοργανώτρια δεν κρύβουν την ικανοποίησή τους για την ανταγωνιστικότητα της φετινής διοργάνωσης, αλλά και για την… ποικιλία που υπάρχει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο δεύτερος γύρος ξεκινά με μάχες σε όλη την Ελλάδα, καθώς μόνο ένας αγώνας γίνεται στην Αθήνα, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Λαμία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Σάββατο (14/12)

17:15 ΟΦΗ – Άρης

19:30 Παναθηναϊκός – Λαμία

20:00 Ξάνθη – ΑΕΚ

Κυριακή (15/12)

15:00 ΑΕΛ – Ατρόμητος

17:15 Βόλος – Πανιώνιος

19:30 Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός

19:30 Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ

Η ενημέρωση της διοργανώτριας: «Η έναρξη του Β’ Γύρου, το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Δεκεμβρίου, είναι η αρχή της τελικής ευθείας του Μαραθωνίου της κανονικής διάρκειας, καθώς τη φετινή αγωνιστική περίοδο η διεξαγωγή αγώνων κατάταξης για τις θέσεις 1 έως 6 και 7 έως 14, προσδίδει αυξημένο ανταγωνισμό για τον κάθε βαθμό και τη θέση της κάθε ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα.

Το Πρωτάθλημα Super League 2019-2020 κρατάει το ενδιαφέρον των φιλάθλων αμείωτο, με τις ομάδες να κυνηγούν τους στόχους τους και με ελάχιστες βαθμολογικές διαφορές ανάμεσά τους, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου Γύρου.

Ομάδες που εκπροσωπούν σχεδόν κάθε γωνιά της Ελλάδας παίζουν κάθε αγωνιστική με στόχο να πετύχουν το καλύτερο, προσδοκώντας την επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει, στο πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα Super League των τελευταίων ετών!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση