HomeHL-WorldΤσεχία: Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο της Οστράβα – 4 νεκροί

Τσεχία: Πυροβολισμοί σε νοσοκομείο της Οστράβα – 4 νεκροί

2 σοβαρά τραυματίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πυροβολισμοί το πρωί της Τρίτης σε νοσοκομείο της πόλης Οστράβα, στην Τσεχία.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τσεχίας δήλωσε ότι υπάρχουν πολλά θύματα από επεισόδιο με πυροβολισμούς σε νοσοκομείο της πόλης Οστράβα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων CTK.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 4 νεκρούς και 2 σοβαρά τραυματίες χωρίς να αναφέρονται τα αίτια της επίθεσης στο νοσοκομείο της Τσεχίας. H αστυνομία αναζητεί τον ύποπτο που άνοιξε πυρ, όπως ανέφερε στο Twitter.

Ελεύθερος ο δράστης της επίθεσης στην Τσεχία

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή γύρω από το νοσοκομείο, καθώς και το πανεπιστήμιο στο οποίο υπάγεται και αναζητεί τον δράστη του περιστατικού που παραμένει ασύλληπτος. Ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε πως ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας της Τσεχίας, καθώς και ένα ελικόπτερο συμμετέχουν στην έρευνα του υπόπτου.

Η αστυνομία ζητά από τους πολίτες της Τσεχίας που ενδεχομένως γνωρίζουν κάτι να επικοινωνήσουν με τις αρχές προκειμένου να βοηθήσουν στο έργο της σύλληψης του δράστη.

Λίγα λεπτά αργότερα, η αστυνομία της Τσεχίας έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία ενός άνδρα με κοντά καστανά μαλλιά και ανοιχτόχρωμα μάτια, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται πίσω από την επίθεση στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, η αστυνομία ανακοίνωσε πως αυξάνει τις δυνάμεις της σε όλα τα «ευαίσθητα» σημεία της πόλης και συνιστά στους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση