HomeHL-WorldΥποβασταζόμενος, λόγω ασθένειας, στο δικαστήριο ο Γουάινστιν

Υποβασταζόμενος, λόγω ασθένειας, στο δικαστήριο ο Γουάινστιν

Με «βραχιολάκι» παρακολούθησης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε άθλια κατάσταση εθεάθη ο πρώην κραταιός άντρας του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν προσήλθε στο δικαστήριο του Μανχάταν την Παρασκευή, υποβασταζόμενος σε κακή κατάσταση εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στην σπονδυλική στήλη, αλλά και του σακχαρώδη διαβήτη από τον οποίον υποφέρει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Page Six.

Ο 67χρονος Χάρβεϊ Γουάινστιν πρώην παραγωγός της κινηματογραφικής βιομηχανίας του Χόλιγουντ, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό, προσήλθε στο δικαστήριο για μία νέα ακρόαση, ώστε να αλλάξουν οι όροι κράτησης τους, καθώς από τη σύλληψή του και μετά έχει εμφανίσει πολλές ασθένειες, μεταξύ των οποίων και διαβήτη τύπου 2.

Με ειδική συσκευή παρακολούθησης κυκλοφορεί ο Χάρβεϊ Γουάινστιν

Τα προβλήματα που επικαλείται ο Γουάινστιν άνοιξαν τον δρόμο για να του επιτραπεί να φορέσει ειδική συσκευή παρακολούθησης, καταβάλλοντας και χρηματική εγγύηση μέχρι να εκδικαστούν οι υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται.

Ο Γουάινστιν έφτασε στο δικαστήριο και μπήκε στο κτίριο υποβασταζόμενος. Αρχικά φορούσε το ειδικό βραχιόλι εντοπισμού στον αστράγαλο, αλλά λόγω των προβλημάτων υγείας του, ο επιτηρητής της εγγύησης Ira Judelson το άλλαξε με μία συσκευή δύο κομματιών. Η νέα συσκευή περιλαμβάνει ένα λεπτότερο βραχιόλι αστραγάλου με ξεχωριστή συσκευή εκπομπής του σήματος.

«Η συσκευή ενός τεμαχίου ήταν προβληματική για τα πόδια και τα ιατρικά θέματα που αντιμετωπίζει ο κ. Γουάινστιν», δήλωσε ο δικηγόρος του στο δικαστήριο, ενώ η βοηθός του δικηγορικού του γραφείου ότι το βραχιόλι είναι ανιχνεύσιμο για τουλάχιστον 56 ξεχωριστές περιπτώσεις κατά παράβαση των όρων εγγύησής του.Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι ο Γουάινσταϊν απέτυχε επανειλημμένα να παραμείνει στην περιοχή όπου πρέπει να βρίσκεται.

Την Τετάρτη η απόφαση για τον Γουάινσταϊν

Λόγω των παραβιάσεων και των νέων νόμων για τη μεταρρύθμιση της εγγύησης που τίθενται σε εφαρμογή το επόμενο έτος, το «πακέτο» εγγύησης του Γουάινσταϊν πρέπει να επανεξεταστεί. Η απόφαση από το δικαστήριο αναμένεται να ληφθεί την Τετάρτη. Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο παραγωγός βρίσκεται επί του παρόντος εκτός φυλακής έχοντας καταβάλει εγγύηση ενός εκατομμυρίου δολαρίων. Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και βιασμούς από τρεις γυναίκες.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση