HomeΚΟΣΜΟΣΗΠΑ: Μία δικαστής ζητούσε τρίο από δικηγόρους για να κερδίσουν την υπόθεση

ΗΠΑ: Μία δικαστής ζητούσε τρίο από δικηγόρους για να κερδίσουν την υπόθεση

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια 38χρονη δικαστής από το Κεντάκι των ΗΠΑ, κατηγορείται πως ζητούσε σεξουαλικές χάρες από δικηγόρους προκειμένου να αποφαίνεται θετικά υπέρ των υποθέσεών τους.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από την προανάκριση, η δικαστής Ντόουν Τζέντρι, φέρεται να απολαμβάνει στιγμές ομαδικού σεξ στο γραφείο της στα δικαστήρια. Όπως μάλιστα αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, εκείνη και ο σύντροφός της, ένας πρώην Αμερικανός πάστορας, αναζητούσαν σεξουαλικές εμπειρίας, με δικηγόρους στο Κεντάκι.

Η Τζέντρι, δικαστής και διαζευγμένη, φαίνεται πως πίεζε δικηγόρους να συνευρεθούν ερωτικά μαζί της και με τον εραστή της, με αντάλλαγμα να βγάζει αποφάσεις υπέρ των υποθέσεων που εκείνοι διαχειρίζονταν.

Η δικαστής σε ροζ συνευρέσεις στο γραφείο της και με τη γραμματέα της

Η 38χρονη δικαστής αρνείται ωστόσο όλες τις κατηγορίες που της αποδίδονται. Οι πληροφορίες της Επιτροπής Δικαστικών Υποθέσεων του Κεντάκι, την θέλουν να χρησιμοποιεί το Snapchat προκειμένου να φλερτάρει με τους δικηγόρους.

Μεταξύ άλλων, η Δικαστής Τζέντρι κατηγορείται πως συμμετείχε σε ερωτικά τρίγωνα με την γραμματέα της και τον Στέφεν Πένροουζ, πρώην πάστορα, ενώ φέρεται να επιτρέπει στους εργαζόμενους να πίνουν αλκοόλ εν ώρα εργασίας.

Δικαστής Τζέντρι: Φέρεται να επιδίωξε να παγιδέψει ερωτικά και τον πρώην σύζυγό της

Φαίνεται πως η δικαστής Τζέντρι, εκμεταλλεύτηκε τη θέση της προκειμένου να εξασφαλίσει δουλειά στον εραστή της, Στέφεν Πένροουζ, ως ειδικευόμενο σε δικαστικές υποθέσεις. Επιπλέον, η δικαστής Τζέντρι θα πρέπει να αντιμετωπίσε και τις κατηγορίες συναδέλφου της στην δικαστική έδρα, της Καθριν Σουλτς.

Η τελευταία, φέρεται να έχει καταθέσει στην επιτροπή που ερευνά την υπόθεση πως η δικαστής την προέτρεψε να σχετιστεί ερωτικά με τον πρώην σύζυγό της, Μπράιαν Τζέντρι, προκειμένου να μπορεί να τον κατηγορήσει για απιστία.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση