HomeHL-SportsΔημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ο Βοτανικός και το PAO Alive θα προχωρήσουν, σύντομα οι ευχάριστες ανακοινώσεις»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Ο Βοτανικός και το PAO Alive θα προχωρήσουν, σύντομα οι ευχάριστες ανακοινώσεις»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε μονόδρομο το PAO Alive για τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως το project έχει θωρακιστεί νομικά και παρέπεμψε μετά την πρωτοχρονιά για τα… σπουδαία!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε συνέντευξη του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, o Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε πως σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το πρότζεκτ του Βοτανικού, ενώ εξέφρασε την ελπίδα να γυρίσει στην εθνική ο Βασίλης Σπανούλης υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού υποστήριξε σχετικά με τον Βοτανικό πως κάποια εμπόδια σχετικά με δεσμεύσεις της Κυβέρνησης κάμφθηκαν μέσω ιδιωτικής πρωτοβουλίας, αποκάλυψε πως αν του το ζητήσει ο Ρικ Πιτίνο θα κάνει μεταγραφή, ενώ ανέφερε πως «δεν του καίγεται καρφί» αν θα βρίσκεται ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα.

Για το τι μπορεί να αλλάξει στην επόμενη ημέρα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού:
Σίγουρα είναι στενάχωρο να βλέπουμε τον Παναθηναϊκό τόσο χαμηλά, να μην διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Για μένα μονόδρομος είναι το πρότζεκτ του Βοτανικού και το Pao Alive.

Για το πρότζεκτ του Βοτανικού: 
Δεν έχει αλλάξει τίποτα από πλευράς των κ. Μπακογιάννη και κ. Πατούλη. Έχουν διαφοροποιηθεί οι δεσμεύσεις της Κυβέρνησης. Με ιδιωτική πρωτοβουλία έχουν ξεπεραστεί κάποιες δυσκολίες και σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις.

Το πρότζεκτ του Βοτανικού έχει θωρακιστεί νομικά και είτε τα Χριστούγεννα, είτε μετά την Πρωτοχρονιά θα έχουμε ανακοινώσεις.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ανταπόκριση του κόσμου τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, αυτά τα χρήματα που έχουν μαζευτεί από τον απλό κόσμο δείχνουν ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

Ξεκινήσαμε από τη Γερμανία με Βαζέχα, Αλβέρτη, Διαμαντίδη, σύντομα θα γίνουν εκδηλώσεις σε Αυστραλία, Καναδά και Αμερική.

Συναντήσεις με επιφανείς Παναθηναϊκούς,  δεν νομίζω ότι κανείς θα μείνει έξω, όλοι θα ανταποκριθούν.

Για ενδεχόμενη συνεργασία με τον κ. Αλαφούζο:
Ο κ. Αλαφούζος έχει δείξει ότι δεν θέλει να συνεχίσει, είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να κάνουμε την μεταβίβαση.

Για το πρωτάθλημα της Super League 1: 
Δεν κρύβω ότι δεν παρακολουθώ τις λεπτομέρειες στο ποδόσφαιρο. Βλέπω απλά ότι υπάρχει ένας δυνατός Ολυμπιακός και ένας δυνατός ΠΑΟΚ.

Η μπάλα είναι στρογγυλή και το πρωτάθλημα λογικά θα είναι θέμα στιγμής.

Για τον Ολυμπιακό:
Ο Ολυμπιακός επέλεξε τον δικό του δρόμο πιστεύοντας ότι κάποια πράγματα δεν γίνονται σωστά. Δυστυχώς στην Ελλάδα αυτό δεν μπορούμε να το ζήσουμε φέτος, για την ακρίβεια δεν μπορούσαμε αρκετά χρόνια.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν μπορούν να αποδεχτούν πως στο παιχνίδι υπάρχει και η ήττα.

Για το αν επιθυμεί την επιστροφή του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα:
Εμένα δεν με απασχολεί ποιες είναι οι υπόλοιπες 13 ομάδες. Αν θέλει ο Ολυμπιακός να είναι στο πρωτάθλημα, ας ανέβει κατηγορία. Για το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός δεν μου καίγεται καρφί.

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να επιστρέψει στο φάιναλ-φορ:
Υπήρξαν χρονιές, όπως η πρώτη, που για ένα σουτ δεν πήγαμε στο φάιναλ φορ.

Φέτος έχει γίνει μια μεγάλη επένδυση και πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να φτάσουμε στο φάιναλ φορ, ακόμα και να πάρουμε το τρόπαιο.

Είναι μια ιδιαίτερη χρονιά με την παρουσία του Ρικ Πιτίνο και ίσως την τελευταία μου χρονιά στο μπάσκετ και ναι, αν χρειαστεί να κάνουμε άλλη μια μεταγραφή που θα ζητήσει ο προπονητής, θα την κάνουμε.

Για το αν επιμένει στην αποχώρηση από το μπάσκετ αν δεν προχωρήσουν τα υπόλοιπα πρότζεκτ, όπως είχε δηλώσει πριν 5 μήνες:
Είναι ειλημμένη η απόφαση να αποχωρήσω αν δεν προχωρήσουν οι προϋποθέσεις που έχω θέσει. Αλλά είμαι αισιόδοξος για τις υποθέσεις των Pao Alive και Βοτανικού.

Για το αν λείπει «το αλατοπίπερο» από το πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό:
Είναι πολύ πιο ήσυχο το πρωτάθλημα χωρίς τον Ολυμπιακό, έρχονται οικογένειες στο γήπεδο.

Μου αρέσει η εικόνα του φετινού πρωταθλήματος πάρα πάρα πολύ.

Σίγουρα είναι δυσκολο πράγμα να ασχολείσαι με το ελληνικό αθλητισμό, όμως υπάρχουν στιγμές χαρά και ικανοποίησης. Το να σε βλέπει κανείς στο δρόμο και να σου λέει ένα μπράβο είναι ανταμοιβή.

Για το ενδεχόμενο να καλέσει ο Ρικ Πιτίνο τον Βασίλη Σπανούλη στην Εθνική ομάδα:
Ο Βασιλής Σπανούλης είναι ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες αθλητές. Μακάρι να επιστρέψει στην εθνική, μόνο κέρδος θα έχει η εθνική από αυτό.

Για την εικόνα του ερασιτέχνη:
Το ζήτημα δεν ήταν μόνο η οικονομική διάσωση, αλλά το να λειτουργήσουν αυτά τα τμήματα σε επαγγελματικά πρότυπα όπως το τμήμα μπάσκετ.

Ευτυχώς υπάρχουν  πολλοί άνθρωποι που ξέρουν καλά τη δουλειά τους και ελπίζω ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να κατακτήσουμε τίτλους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση