HomeHL-LifestyleΑλέξανδρος Μπουρδούμης: Δεν πήρα ποτέ 10.000 ευρώ το επεισόδιο

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Δεν πήρα ποτέ 10.000 ευρώ το επεισόδιο

Ο ηθοποιός είπε πως δεν κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις στις δουλειές του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έδωσε συνέντευξη στην Page 2 και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την τηλεόραση αλλά και για τις οικονομικές διαπραγματεύσεις που κάνει.

– Είσαι σκληρός στις οικονομικές σου διαπραγματεύσεις;

Οχι. Νομίζω ότι θα έπρεπε να ήμουν πιο διεκδικητικός στις οικονομικές μου διαπραγματεύσεις. Τώρα τελευταία έχω μάθει να εκτιμώ λίγο καλύτερα τον εαυτό μου και να τον τοποθετώ εκεί που του αξίζει. Αλλά και πάλι δεν είμαι παράλογος στις απαιτήσεις μου. Ύστερα από είκοσι χρόνια στον χώρο ξέρω πια πώς κινείται η αγορά. Αλλά αν δω μια καλλιτεχνική ευκαιρία, μπορεί να κάνω πίσω στις οικονομικές μου απαιτήσεις.Και αυτό δεν αφορά μόνο στις επιλογές μου στην τηλεόραση, αλλά κυρίως στο θέατρο. Ήξερα όταν επέλεξα να παίξω στο Από Μηχανής Θέατρο ότι η αμοιβή μου θα ήταν πολύ μικρότερη απ’ ό,τι αν έπαιζα σε μια κεντρική σκηνή. Αλλά έχω τη χαρά και την τιμή να παίζω με τον Νικήτα Τσακίρογλου και τον Χρήστο Βαλαβανίδη στην «Προσωπική συμφωνία», που είναι ένα υπέροχο έργο του Ρόναλντ Χάργουντ, το οποίο παίζεται για δεύτερη χρονιά.

– Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει πει ότι κάποτε οι ηθοποιοί έπαιρναν 10.000 ευρώ το επεισόδιο. Ισχύει;

Είναι ελάχιστοι οι ηθοποιοί που πήραν αυτά τα ποσά. Ο Απόστολος, που είναι και πιο παλιός από εμένα κι έχει ζήσει τις χρυσές εποχές της ιδιωτικής τηλεόρασης, μπορεί να έπαιρνε 10.000 ευρώ. Εγώ δεν πήρα ποτέ ένα τέτοιο ποσό. Μιλάμε για μια περίοδο που δεν υπήρχαν τα social media και ο ηθοποιός μπορούσε να είναι σταρ, άρα να διεκδικήσει μια μεγάλη αμοιβή. Ακόμα κι εμένα με θυμάμαι, όταν ήμουν στο σχολείο, να παρακολουθώ το «Λόγω τιμής» και να μιλάω με δέος για τον Μαρκουλάκη και τον Κούρκουλο, που ήταν οι νέοι πρωταγωνιστές της εποχής. Τώρα πια οι ηθοποιοί δεν είναι μύθοι όπως ήταν κάποτε.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση