HomeHL-SportsΠερικλής Παπαπαναγής: Η ομάδα διατηρεί χαρακτήρα

Περικλής Παπαπαναγής: Η ομάδα διατηρεί χαρακτήρα

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σίμου στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, Περικλής Παπαπαναγής, μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής με τη Λαμία στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναλυτικά όσα είπε ο Περικλής Παπαπαναγής στην κάμερα του ΟΦΗ TV:

«Είναι γεγονός ότι η Λαμία με την αλλαγή του προπονητή τρέχει ένα σερί πολύ θετικών αποτελεσμάτων. Γενικώς η Λαμία είναι μία ομάδα, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει ένα υψηλό αίσθημα αυτοσυντήρησης στην κατηγορία με αρκετά έμπειρους παίκτες.

Αν δούμε το ρόστερ της έχει αρκετούς παίκτες που έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους κι αυτό την καθιστά έναν δύσκολο αντίπαλο. Παρόλα αυτά εκείνο που μας αφορά για ένα ακόμη παιχνίδι είναι η σταθεροποίηση, δηλαδή να έχουμε μία βάση παιχνιδιού που δουλεύουμε καθημερινά πάνω σ’ αυτό και προσθέτοντας κάποιες λεπτομέρειες που θα μας οδηγήσουν σε υψηλότερα στάνταρ απόδοσης.

Το παιχνίδι με τη Λαμία την Κυριακή έχει έναν υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά όπως όλα τα παιχνίδια στη Super League αν δεν φτάσεις σε ικανοποιητικά επίπεδα απόδοσης θα αντιμετωπίσεις προβλήματα. Το γεγονός ότι η συγκομιδή μας στα εκτός έδρας παιχνίδια είναι τέσσερις βαθμοί δεν μας προβληματίζει γιατί και σε παιχνίδια που χάσαμε η απόδοσή μας ήταν σε αρκετά υψηλά επίπεδα.

Η ομάδα μας έχει αποδείξει ότι είτε εντός είτε εκτός διατηρεί ένα χαρακτήρα, ένα συγκεκριμένο πλάνο παιχνιδιού οπότε και τα αποτελέσματα θα έρθουν κι ευελπιστώ πολύ σύντομα. Τα αποτελέσματα και οι νίκες δημιουργούν μία ευδιαθεσία. Το γεγονός ότι έχουμε κάνει δεν μας διαφοροποιεί σε κάτι. Τα αποτελέσματα βοηθούν σαφέστατα, αλλά δεν αποτελούν παράγοντα που θα «χαλάσει» ή θα μας «φτιάξει» τη διάθεσή μας.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση