HomeHL-9Στο Ηράκλειο ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός

Στο Ηράκλειο ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Ξανθός

Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Δίκτυο για την καθολική κάλυψη υγείας και την υπεράσπιση της δημόσιας περίθαλψης» είναι το θέμα της πολιτικής εκδήλωσης που οργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο την ερχόμενη Δευτέρα, με τη συμμετοχή του βουλευτή και τομεάρχη Υγείας του κόμματος Ανδρέα Ξανθού.

Την εκδήλωση διοργανώνουν τα μέλη της οργάνωσης Υγειονομικών Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ και θα πραγματοποιηθεί στις 6.00 το απόγευμα της Δευτέρας στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας.

Εκτός από τον βουλευτή και πρώην υπουργό Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, ομιλίες θα γίνουν από τον αναπληρωτή καθηγητή Νευροχειρουργικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Αντώνη Βάκη και τον αναπληρωτή καθηγητή Παιδοψυχιατρικής του ίδιου νοσοκομείου Δημήτρη Αναγνωστόπουλου.

Περιοδεία σε μονάδες υγείας

Πριν από την εκδήλωση, το πρωί της Δευτέρας, ο Ανδρέας Ξανθός θα επισκεφτεί μονάδες υγείας που λειτουργούν στην πόλη του Ηρακλείου. Ειδικότερα στις 10 το πρωί θα μεταβεί στην Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Αλικαρνασσού, στις 11.30 θα επισκεφτεί το Βενιζέλειο νοσοκομείο και στη 1.00 μετά το μεσημέρι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Διαφήμιση
Διαφήμιση