HomeHL-9Απολογείται σήμερα η 21χρονη και ο 32χρονος για το μαχαίρωμα στη Φορτέτσα

Απολογείται σήμερα η 21χρονη και ο 32χρονος για το μαχαίρωμα στη Φορτέτσα

Αφορμή ήταν τα ναρκωτικά χάπια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώπιον του Ανακριτή Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, η 21χρονη γυναίκα και ένας 32χρονος Έλληνας, ο οποίος εμπλέκεται επίσης, στην υπόθεση του μαχαιρώματος του 26χρονου συντρόφου της κοπέλας μετά από καυγά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretapost, ο 32χρονος προσπάθησε να βοηθήσει την 21χρονη, καθώς όπως υποστηρίζει, ο Αλβανός σύντροφος της ήταν εκείνος που επιτέθηκε πρώτα στην κοπέλα και έπειτα εκείνη για να αμυνθεί, τον μαχαίρωσε σε κοιλιά και πλάτη.

Και οι τρεις που συνελήφθησαν για πρόκληση σωματικών βλαβών και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, οδηγήθηκαν το πρωί της Πέμπτης ενώπιον του Εισαγγελέα με τον 26χρονο Αλβανό να καταδικάζεται σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή, ωστόσο άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Το περίεργο της συγκεκριμένης υπόθεσης πάντως είναι ότι και οι 3 είναι παθόντες και δράστες την ίδια στιγμή!

Δεν τα βρήκαν στο… μοίρασμα των ναρκωτικών

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή της Φορτέτσας Ηρακλείου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η 21χρονη διατηρούσε σχέση με τον 26χρονο τον τελευταίο καιρό ενώ και οι δύο έχουν εξάρτηση με τα ναρκωτικά.

Μάλιστα, όπως φαίνεται ο καυγάς ξεκίνησε από το μοίρασμα… ναρκωτικών χαπιών ανάμεσα στο ζευγάρι με την νεαρή να μην διστάζει να παίρνει ένα μαχαίρι και να τραυματίζει τον σύντροφό της.

Ευτυχώς, ο 26χρονος δεν έφερε σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου και έλαβε τις πρώτες βοήθειες.

Από την προανάκριση, αργότερα αποδείχθηκε η εμπλοκή του τρίτου ατόμου, του 32χρονου Έλληνα ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε με τα χέρια στον Αλβανό σύντροφο της 21χρονης.

Η 21χρονη υποστήριξε ότι ο 26χρονος ήταν εκείνος που της επιτέθηκε πρώτος. Τη γρονθοκόπησε και προσπάθησε να τη χτυπήσει με ένα ρόπαλο. Ο 31χρονος φίλος της προσπάθησε να την βοηθήσει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση