HomeΣΠΟΡΓιώργος Σίμος: «Η συγκέντρωση των παικτών ήταν στον υψηλότατο βαθμό…»

Γιώργος Σίμος: «Η συγκέντρωση των παικτών ήταν στον υψηλότατο βαθμό…»

Απόλυτα ευχαριστημένος ο τεχνικός του ΟΦΗ μετά το ματς με την Καβάλα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O OΦΗ έκανε την ανατροπή κόντρα στην Καβάλα, πέρασε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Γιώργος Σίμος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του, στεκόμενος κυρίως στη συγκέντρωση που έδειξαν σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα.

«Οι παίκτες είχαν τον μέγιστο βαθμό αυτοσυγκέντρωσης μέχρι να ισοφαρίσουμε το σκορ του πρώτου αγώνα και για να μείνεις πνευματικά για 90 λεπτά πάνω στην μπάλα χωρίς ο αντίπαλος να βγάλει ευκαιρίες, αυτό είναι κάτι ακατόρθωτο και για αυτό ο αντίπαλος έβγαλε κάποιες φάσεις.

Νομίζω ότι ήταν μια δίκαιη νίκη και μια δίκαιη πρόκριση που τη θέλαμε και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το ματς με τη Λαμία. Στο ημίχρονο είπαμε να έχουμε υπομονή.

Πραγματικά η συγκέντρωση των παικτών ήταν στον υψηλότατο βαθμό γιατί όταν έχεις πάντα την μπάλα σου καταναλώνει μεγάλη πνευματική ενέργεια», είπε ο Σίμος στη συνέντευξη Τύπου.

Και πρόσθεσε: «Να ευχαριστήσουμε τον Παύλο Δερμιτζάκη για τα καλά του λόγια και ήταν πραγματικά μεγάλη μας χαρά που αντιμετωπίσαμε την Καβάλα γιατί ο πολιτισμός, για τα ελληνικά δεδομένα, ήταν πολύ υψηλός.

Θέλω να ευχηθώ στην Καβάλα ό,τι καλύτερο γιατί έχει τον δικό της χώρο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια όλων στην οικογένεια του Γιώργου Δεικτάκη».

Διαφήμιση
Διαφήμιση