HomeHL-SportsΟΦΗ: Το μήνυμα Σίμου και των παικτών για την οδηγική ασφάλεια

ΟΦΗ: Το μήνυμα Σίμου και των παικτών για την οδηγική ασφάλεια

Ο ΟΦΗ κορυφώνει την προσπάθεια του να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για την οδηγική ασφάλεια, με τον Γιώργο Σίμο και τους παίκτες του να εμφανίζονται στο τελευταίο βίντεο της καμπάνιας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναλυτικά η ενημέρωση του συλλόγου:

«Η δράση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο πλαίσιο του προγράμματος της Κοινωνικής Ευθύνης, σε συνεργασία με την εταιρία AVIS η οποία αποτελεί έναν από τους βασικούς χορηγούς της ομάδας μας, κορυφώνεται με ένα βίντεο – μήνυμα στο οποίο πρωταγωνιστεί ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος και οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Σωτηρίου, Ανέστης Νάστος, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Γιώργος Κουτρουμπής, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Νίκος Μαρινάκης και Αντίλ Ναμπί.

Προηγήθηκαν τα ατομικά βίντεο των ποδοσφαιριστών, αλλά και η παρουσία όλης της ομάδας, μαζί με το τεχνικό τιμ στους δρόμους του Ηρακλείου, προκειμένου να μοιράσουν φυλλάδια στους οδηγούς για την σωστή οδηγική συμπεριφορά.

“Ο ΟΦΗ στέλνει ηχηρό μήνυμα σε όλους. Σεβασμός στους κανόνες οδικής ασφάλειας. Σεβασμός στον συνάνθρωπο. Σεβασμό στον ίδιο μας τον εαυτό. Παίζουμε μόνο μέσα στο γήπεδο. Με τη ζωή μας δεν παίζουμε”»!

Διαφήμιση
Διαφήμιση