HomeΚΡΗΤΗΕκπαιδευτικό σεμινάριο από τον Σύνδεσμο Σιδηρουργών και Αλουμινοκατασκευών

Εκπαιδευτικό σεμινάριο από τον Σύνδεσμο Σιδηρουργών και Αλουμινοκατασκευών

Την περασμένη Παρασκευή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα τη σήμανση CE, το Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής (ΠΟΒΑΣ FPC), το πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ ‘οίκον ΙΙ καθώς και το Τεχνικό Εγχειρίδιο Εγκατάστασης κουφωμάτων πραγματοποίησε την περασμένη Παρασκευή ο Σύνδεσμος Σιδηρουργών και Αλουμινοκατασκευαστών του Ν. Ηρακλείου σε συνεργασία με την εταιρεία Θεμέλιο Software.

Το σεμινάριο περιείχε επίκαιρη θεματολογία η οποία κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των 90 περίπου κατασκευαστών που το παρακολούθησαν και πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

seminario-hfaistos-3

Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κ. Θεόφιλος Παγιάτης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Χρήστος Παπαευθυμίου.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κος Κωνσταντίνος Στριλιγκάς καλωσόρισε τις/ τους παρευρισκόμενους συνάδελφους και ευχαρίστησε θερμά όσους βοήθησαν στην διοργάνωση.

seminario-hfaistos-2

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ στην σύντομη τοποθέτησή του εξήρε τον ρόλο των κατασκευαστών στην σύγχρονη αγορά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι η Αιχμή του δόρατος στον κλάδο. Οι ομιλητές Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος και Παναγιώτης Γαλατάς ανέλαβαν την παρουσίαση του Συστήματος Ελέγχου Παραγωγής ΠΟΒΑΣ FPC σε συνδυασμό με τη χρήση του λογισμικού παραγωγής & διαχείρισης κουφωμάτων PRΟFIL GOLD, τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει στον σύγχρονο κατασκευαστή καθώς και θέματα σχετικά με τη σήμανση CE και το πρόγραμμα ΕΚΟ II. Στη συνέχεια έγινε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Τεχνικού Εγχειριδίου Εγκατάστασης Κουφωμάτων της ΠΟΒΑΣ.

seminario-hfaistos-1

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν τις ερωτήσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού σεμιναρίου και να λάβουν απαντήσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση