HomeΚΡΗΤΗΔωρεάν σεμινάρια εκπαιδευτικών από το Tech Talent School for Educators στo Ηράκλειο!

Δωρεάν σεμινάρια εκπαιδευτικών από το Tech Talent School for Educators στo Ηράκλειο!

Απευθύνεται αποκλειστικά σε εκπαιδευτικούς και φοιτητές Παιδαγωγικών Τμημάτων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το TechTalentSchool συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία με την υποστήριξη της «MicrosoftΕλλάδος»και προσφέρει δωρεάν μια σειρά μαθημάτων για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών.

Το πρόγραμμα Tech Talent School for Educators στοχεύει στην ενίσχυση της διδασκαλίας και της μαθησιακής εμπειρίας και απευθύνεται αποκλειστικά σε εκπαιδευτικούς και φοιτητές Παιδαγωγικών Τμημάτων. Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί μέσω των σεμιναρίων θα εξοικειωθούν με τη χρήση εύκολων,σύγχρονων και καινοτόμων εργαλείων που παρέχουν οι Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνίας. Τα εργαλεία αυτά μπορούν να αξιοποιηθούν για τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την παρουσίαση του εκπαιδευτικού υλικού, ώστε οι εκπαιδευτικοί να κάνουν το μάθημα τους πιο αποτελεσματικό και ενδιαφέρον.

dsc_0160

Οι εκπαιδευτικοί της Δημόσιας και Ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας, αλλά και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που επιθυμούν να εξοικειωθούν με νέες διαδραστικές και δυναμικές μεθοδολογίες μάθησης, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα, όπως: εισαγωγικά μαθήματα Office (Excel,PowerPoint), εισαγωγή στον Προγραμματισμό με Python, ψηφιακά εργαλεία παρουσιάσεων και επικοινωνίας (Sway), επιμορφωτικά σεμινάρια για το RaspberryPi, το OneNote, το Scratch καθώς και πώς μπορούν να αξιοποιήσουν την χρήση του βίντεο στην εκπαίδευση. Επιπροσθέτως θα μάθουν πως μπορούν να διαχειρίζονται την δική τους εκπαιδευτική ιστοσελίδα παρακολουθώντας το μάθημα WordPress.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στους χώρους του H2B HUB (Κορωναίου 14, 3ος όροφος). Ήδη έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα για το μήνα Δεκέμβριο και είναι διαθέσιμο εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.techtalentschool.gr.

Διαφήμιση
Διαφήμιση