HomeΚΡΗΤΗΤου ράβδισαν το λιόφυτο! – Αναζητά τους δράστες

Του ράβδισαν το λιόφυτο! – Αναζητά τους δράστες

Όποιος ξέρει κάτι θ’ αμειφθεί αναλόγως

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναστάτωση επικρατεί στην τοπική κοινωνία του χωριού Σίβα, στη Μεσαρά, απο τη στιγμή της ανακάλυψης ενός λιόφυτου ραβδισμένου, από άγνωστους δράστες!

Θύμα της απαράδεκτης αυτής ενέργειας, η οποία δυστυχώς δεν είναι η μοναδική, καθώς κάθε χρόνο καταγράφονται δεκάδες τέτοιες σε όλη την Κρήτη, είναι ο κ. Γιάννης Κοντός.

Ο ίδιος μιλώντας στο viannitika.gr αναφέρει πως πριν καλά – καλά ξεκινήσει το λιομάζωμα άρχισαν τα παρατράγουδα και μάλιστα σε βάρος του.

Όλα έγιναν σε ένα λιόφυτο του, τον Σίβα Φαιστού κοντά στην είσοδο του χωριού, στην τοποθεσία «Μαγγάνισος». Εκεί όπως λέει «μπήκαν θρασύτατα άγνωστοι, ράβδισαν και μάζεψαν 30 ελαιόδεντρα κατάφορτα από τον πολύτιμο ελαιόκαρπο και ούτε γάτα…ούτε ζημιά!»

Ο κ. Κοντός – όπως σημειώνει -αυτές τις ημέρες μάζευε στα ορεινά λιόφυτά του. Μόλις αντιλήφθηκε τη ζημιά ενημέρωσε τους συγχωριανούς και γείτονες στο εν λόγω λιόφυτο, αλλά δεν ήξεραν κάτι για να τον ενημερώσουν.

Ο ίδιος, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρει τους δράστες παρακαλεί όποιον είδε κάτι ν’ απευθυνθεί στο viannitika.gr και θ’ αμειφθεί αναλόγως, όπως είπε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση