HomeΚΟΣΜΟΣΣοκαριστικό βίντεο: Πρώην σκλάβα Γεζίντι συναντά τον βιαστή της και λιποθυμά

Σοκαριστικό βίντεο: Πρώην σκλάβα Γεζίντι συναντά τον βιαστή της και λιποθυμά

Η κοπέλα ήρθε αντιμέτωπη με τον δεσμώτη της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους εισέβαλαν στο χωριό της Ασουά Χατζί Χαμίντ στο Ιράκ και σκότωσαν όλους τους άνδρες ενώ απήγαγαν τις γυναίκες για σκλάβες του σεξ. Τότε η Ασουάν ήταν μόλις 14 χρονών. Έπεσε στα χέρια του τζιχαντιστή Άμπου Χουμάμ και τότε άρχισε η κόλαση για την έφηβη Γεζίντι.

«Ήμουν σχεδόν 14 χρονών όταν έπεσε στα χέρια τρομοκρατών του ISIS» είπε η 20χρονη πλέον Γεζίντι στον ιρακινό τηλεοπτικό σταθμό Al-Iraqiya. Η κοπέλα ήρθε αντιμέτωπη με τον δεσμώτη της στη διάρκεια της τηλεοπτικής της συνέντευξης απαιτώντας εξηγήσεις για τον βασανισμό της και η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που λιποθύμησε.

Περιέγραψε πώς ο Άμπου Χουμάν την επέλεξε και την άρπαξε από τα μαλλιά. «Δεν περίμενα να μας βιάσουν γιατί ήμουν μόνο 14. Αλλά μας έβαλαν χειροπέδες και μας βίασαν με αγριότητα. Μου υποσχόταν ότι θα με αφήσει να φύγω αλλά με βίαζε τρεις φορές την ημέρα και με έδερνε τρεις με τέσσερις φορές την ημέρα. Ήμουν παιδί και δεν ήξερα να κάνω τίποτα. Ακόμη κι αν μπορούσα να τον σκοτώσω, δεν θα ήθελα τη βρωμιά στα χέρια μου, αλλά απαιτώ δικαίωση από την κυβέρνηση, δεν είμαι μόνο εγώ, επειδή ποιος ξέρει πόσα κορίτσια Γεζίντι βίασε έπειτα από εμένα».

Σε ξεχωριστή συνέντευξή του, ο Άμπου Χούμαμ είπε στο Al-Iraqiya ότι «δεν το ήθελε και έτσι την έδερνα για να συμφωνήσει στον βιασμό».

Η κοπέλα στάθηκε απέναντι από τον φυλακισμένο βιαστή της και τον αντιμετώπισε: «Άμπου Χούμαμ κοίταξέ με. Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί; Επειδή είμαι Γεζίντι; Ήμουν 14 χρονών όταν με βίασες. Κοίτα με. Έχεις καθόλου συναισθήματα; Έχεις κάποια τιμή; Ήμουν 14 χρονών, όσο χρονών είναι η κόρη σου, ο γιος σου ή η αδερφή σου. Μου κατέστρεψες τη ζωή. Μου έκλεψες όλα τα όνειρα. Ήμουν κρατούμενη του ISIS, δική σου, αλλά τώρα θα καταλάβεις τι σημαίνει βασανισμός, μαρτύριο και μοναξιά. Αν είχες καθόλου συναισθήματα, δεν θα με είχες βιάσει όταν ήμουν 14, στην ηλικία του γιου σου, της κόρης σου». Σ’ εκείνο το σημείο λιποθύμησε.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση