HomeHL-9Πένθος στην… Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την απώλεια του Γιώργου Δεικτάκη

Πένθος στην… Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την απώλεια του Γιώργου Δεικτάκη

Αύριο θα παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες ως ένδειξη πένθους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα, Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, έφυγε από τη ζωή ο π. Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Γιώργος Δεικτάκης. Η Συντονίστρια Μαρία Κοζυράκη και όλα τα στελέχη του φορέα, τον οποίο ο Γ. Δεικτάκης υπηρέτησε άξια και ικανά για δύο χρόνια, πληροφορήθηκαν για την αναπάντεχη απώλεια του πρώην επικεφαλής της Αποκεντρωμένης με μεγάλη έκπληξη και βαθιά θλίψη.

Ο Γιώργος Δεικτάκης, πέρα από όσα έχει προσφέρει μέσα από τη μακρόχρονη πορεία του στην πολιτική ζωή του τόπου, και ως μέλος του Εθνικού Κοινοβουλίου, διετέλεσε Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Κρήτης καθώς και Πρόεδρος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης από το 2012 έως το 2014. Υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και χρήσιμος σε κάθε αρμοδιότητα που άσκησε. Ήταν άνθρωπος δίκαιος, τίμιος, συγκαταβατικός και ιδιαίτερα ενθαρρυντικός και υποστηρικτικός στους νέους ανθρώπους και στη σύγχρονη διοίκηση.

Η Συντονίστρια και το προσωπικό της Αποκεντρωμένης Διοίκησης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του, στη σύζυγο και στους γιους του, Νίκο και Γιάννη. Ο Γιώργος Δεικτάκης άφησε πίσω του μια μεγάλη παρακαταθήκη ήθους και αξιοσύνης στον πολιτικό στίβο καθώς και στη δημόσια διοίκηση. Δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Αιωνία του η μνήμη.

Όλες οι Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, σε όλες τις πόλεις της Κρήτης, θα κλείσουν αύριο Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 14:00 (2:00 μμ) εις ένδειξη πένθους και με σκοπό τη διευκόλυνση των υπαλλήλων για να παραστούν στην κηδεία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση