HomeHL-9«Βροχή» συλλυπητηρίων για τον θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη

«Βροχή» συλλυπητηρίων για τον θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη

Μεγάλη απώλεια για την τοπική κοινωνία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη απώλεια για την κοινωνία της Κρήτης και όχι μόνο αποτελεί ο αιφνίδιος θάνατος του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Γιώργου Δεικτάκη.

Ο Γιώργος Δεικτάκης άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ σε ηλικία 71 ετών μετά από ανακοπή που υπέστη στο γήπεδο του ΟΦΗ λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας των «ασπρόμαυρων» με την ΑΕΚ.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη τόσο στην οικογένειά του όσο και στην κοινωνία με εκπροσώπους φορέων και αρχών να απευθύνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter ανέφερε: «Ο Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε φίλος και συνάδελφός μου στη Βουλή. Ηταν ένας σεμνός και συνεπής αγωνιστής και προσέφερε πολλά στην παράταξη και στον τόπο του, την πολυαγαπημένη του Κρήτη. Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και εκτίμηση. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Λευτέρης Αυγενάκης (υφυπουργός Αθλητισμού): «Η πολιτική, αθλητική και κοινωνική δραστηριότητά του άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της»

Η αδόκητη απώλεια του Γιώργου Δεικτάκη καθιστά φτωχότερο το Ηράκλειο, την Κρήτη και όλη τη χώρα. Η πολιτική, αθλητική και κοινωνική δραστηριότητά του άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ντόρα Μπακογιάννη (βουλευτής ΝΔ): «Διακρίθηκε για το ήθος, τη σεμνότητα και τη συνέπειά του»

Ο Γιώργος Δεικτάκης διακρίθηκε για το ήθος, τη σεμνότητα και τη συνέπειά του. Ηταν στενός ΦΙΛΟΣ και συναγωνιστής. Έδωσε μεγαλες μάχες για την παράταξη και κυρίως για την αγαπημένη μας Κρήτη. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Σωκράτης Βαρδάκης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): «Υπήρξε ένας άξιος αγωνιστής της ζωής»

 «Ο Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε ένας άξιος αγωνιστής της ζωής. Η ενασχόλησή του με την πολιτική την οποία υπηρέτησε με εντιμότητα και ανιδιοτέλεια, παραμένει δείγμα γραφής για όλους. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Χάρης Μαμουλάκης (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): «Ήταν πάντα δίπλα στον άνθρωπο»

Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του εξαίρετου επιστήμονα, πολιτικού και οικογενειάρχη, Γιώργου Δεικτάκη.

Ο Γιώργος Δεικτάκης ήταν πάντα δίπλα στον άνθρωπο. Απ’ όποια θέση κι αν υπηρέτησε τον τόπο μας ο Κρουσανιώτης γιατρός και πολιτικός, έδινε πάντα το μέγιστο των δυνατοτήτων του. Με εντιμότητα και χωρίς να λογαριάζει προσωπικό κόστος, είχε ως μόνο στόχο να προσφέρει και να φανεί χρήσιμος στην κοινωνία.

Στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Σταύρος Αρναουτάκης (περιφερειάρχης Κρήτης): «Υπηρέτησε με εντιμότητα και επάρκεια τη δημόσια ζωή»

«Ο Γιώργος Δεικτάκης ως Βουλευτής Ηρακλείου, ως Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, αλλά και ως φίλος του αθλητισμού υπηρέτησε με εντιμότητα και επάρκεια τη δημόσια ζωή», τονίζει ο κ. Αρναουτάκης.

«Ως Περιφέρεια Κρήτης τον αποχαιρετούμε με σεβασμό εκφράζοντας θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, τη σύζυγο και τους δύο του γιούς», αναφέρει ο Περιφερειάρχης Κρήτης.

Βασίλης Λαμπρινός (δήμαρχος Ηρακλείου): «Διακρίθηκε για τη συνέπεια και το ήθος του»

Ο Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε μια προσωπικότητα με πολύπτυχη και γόνιμη πορεία στην κοινωνία και στην πολιτική.

Ως οδοντίατρος, ως στέλεχος του Αθλητισμού, ως  Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, διακρίθηκε για την συνέπεια, το ήθος και την ουσιαστική προσφορά του.

Κατά την θητεία του ως βουλευτής, με συνειδητή έγνοια πάντα για τους πολίτες και τους δημοκρατικούς θεσμούς, συνέβαλε στην πρόοδο και στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Η βαθιά, ανυπόκριτη καλοσύνη και το γνήσιο ενδιαφέρον του για τον συνάνθρωπο, απετέλεσαν χαρακτηριστικά τα οποία μαζί με την σταθερά χρήσιμη παρουσία του στα κοινά, τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στην κοινωνία του Ηρακλείου και καθιστούν την απώλειά του δυσαναπλήρωτη.

Συλλυπούμαι θερμώς την οικογένειά του.

ΝΟΔΕ Ηρακλείου: «Στεκόταν δίπλα σε όποιον το είχε ανάγκη»

«Αποχαιρετούμε σήμερα τον πρώην βουλευτή του Κόμματός μας Γιώργο Δεικτάκη. Υπήρξε ένας άνθρωπος  ιδιαίτερα αγαπητός στην πόλη μας, καθώς πάντα στεκόταν δίπλα σε όποιον το είχε ανάγκη. Κατά την πολυετή παρουσία του στην πολιτική ζωή του τόπου διακρίθηκε για την προσήλωσή του στις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας.

Για τον θάνατό του εκφράζουμε στην οικογένειά του τη βαθιά μας θλίψη».

Μανώλης Κ. Κεφαλογιαννης

Ο Γιώργος Δεικτάκης, υπήρξε σε όλη του τη ζωή, ένας άξιος και συνεπής αγωνιστής για την Κρήτη, την Ελλάδα και την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Αγωνιστής στα δύσκολα.

Τιμήθηκε από τους συμπολίτες μας και την ελληνική πολιτεία, αναλαμβάνοντας τα υψηλότερα αξιώματα, του βουλευτή και του γενικού γραμματέα της περιφέρειας Κρήτης, πάντα με μεγάλη επιτυχία και σημαντικό έργο.

Ασυμβίβαστος   μαχητής για την Κρήτη, τους Κρητικούς και το Ηράκλειο.

Υπηρέτησε με σθένος, αποφασιστικότητα και ανιδιοτέλεια το κοινό καλό σε πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες και ιδιαίτερα στο χώρο του Αθλητισμού που τόσο αγάπησε.

Δημιούργησε μια σπουδαία οικογένεια για την οποία και ο ίδιος ήταν υπερήφανος.

Η απώλεια του μας γεμίζει απέραντη θλίψη.

Θα ήθελα να εκφράσω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους συγγενείς και την οικογένεια του που τόσο αγαπούσε.

Γ. Ματαλλιωτάκης: «Πιο φτωχή σήμερα η Κρήτη»

Σήμερα το πρωί χάσαμε έναν σπουδαίο άνθρωπο.

Έναν σπουδαίο επιστήμονα και ένα άξιο στέλεχος της ΝΔ.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Δεικτάκης προδόθηκε από την καρδιά του ενώ παρακολουθούσε στο γήπεδο την ομάδα της καρδιάς του τον ΟΦΗ.

Το κόμμα μας, η ΝΔ, η Κρήτη σήμερα είναι πιο φτωχή καθώς ο φίλος Γιώργος από τις θέσεις που βρέθηκε αγωνίστηκε για τα συμφέροντα των Κρητικών και του νησιού μας.

Στην οικογένεια του και στον προσωπικό μου φίλο Γιάννη Δεικτακη εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Καλό ταξίδι φίλε μου Γιώργο και σ ευχαριστώ για την εκτίμηση και τη βοήθεια!

Μάξιμος Σενετάκης: «Εκπροσωπούσε μία γενιά που έδωσε σκληρές μάχες»

Με τον Γιώργο Δεικτάκη υπήρξαμε συναγωνιστές στο ίδιο ψηφοδέλτιο και κατόπιν βουλευτές. Υπερασπιζόταν με ασίγαστο πάθος τις ιδέες του και ήθελε να προσφέρει στον τόπο του, την Κρήτη, που αγαπούσε.

Εκπροσωπούσε μια γενιά που έδωσε σκληρές μάχες για την παράταξη, υπό αντίξοες συνθήκες.

Για πολλά χρόνια την υπηρέτησε με απόλυτη συνέπεια, για αυτό και έχαιρε του σεβασμού και της εκτίμησης όλων.

Θλίβομαι βαθειά για τον χαμό του.

Στην σύζυγο του Ριρίκα και στα παιδιά του Νίκο και Γιάννη, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Ερασιτέχνης ΟΦΗ: Ο ΟΦΗ έχασε έναν μεγάλο Ομιλήτη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Δεικτάκη, για τον ξαφνικό χαμό του. Ο Γιώργος Δεικτάκης, υπήρξε ένας αγνός φίλος του ΟΦΗ μας, τον οποίο και υπηρέτησε ποδοσφαιρικά και παραγοντικά.

Ο χαμός του, μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στο γήπεδο μας, το γήπεδο που αγάπησε και παρακολουθούσε με πάθος, σαν ένας απο εμάς, τα παιχνίδια της αγαπημένης μας ομάδας, μας συγκλόνησε όλους.

Ο Γιώργος Δεικτάκης, μέσα απο τον πολιτική και κοινωνική του δράση, ήταν ένας μεγάλος σύμμαχος του ΟΦΗ, σε όλες τις κατα καιρούς μάχες, που έδωσε για να βρεί το δίκιο του.

Ο ΟΦΗ έχασε ένα μεγάλο Ομιλίτη!

Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του, για την μεγάλη τους απώλεια.

Γιώργο Δεικτάκη, Καλό Παράδεισο!

Συλλυπητήρια ΕΠΣΗ: Η πόρτα του ως βουλευτής και πολιτικός παράγοντας ήταν πάντα ανοιχτή 
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζει θερμά συλλυπητήρια για τον απροσδόκητο θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη.

Ο αγαπητός φίλος Γιώργος έμελλε να διανύσει τις τελευταίες στιγμές της ζωής του στο γήπεδο του ΟΦΗ, εκεί όπου είχε πάει για να παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. Ήταν άνθρωπος του αθλητισμού, ένας άνθρωπος με ευαισθησίες για τα σωματεία και τα ερασιτεχνικά σωματεία. Η πόρτα του ως βουλευτής και πολιτικός παράγοντας ήταν πάντα ανοιχτή για την ΕΠΣΗ για να βοηθήσει και να προωθήσει αιτήματα για την βελτίωση του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Υπήρξε ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και άλλων ομάδων ενώ διετέλεσε κατά το παρελθόν διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΟΦΗ και πρόεδρος του ΠΟΑ. Μέχρι πρόσφατα η οικογένειά του είχε ενεργή ανάμειξη στο ποδόσφαιρο, καθώς ο γιος του Γιάννης Δεικτάκης, διετέλεσε πρόεδρος στον ΠΑΟ Κρουσώνα, την ομάδα του τόπου καταγωγής τους.

Καλό ταξίδι Γιώργο Δεικτάκη…

ΚΙΝΑΛ Ηρακλείου: «Είχε κερδίσει τον σεβασμό όλων»

Το Κίνημα Αλλαγής Ηρακλείου εκφράζει τη θλίψη του για τον αδόκητο χαμό του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Δεικτάκη.

Στην πολιτική του διαδρομή πορεύτηκε με ήθος και αγάπη για το Ηράκλειο και την Κρήτη, γι’ αυτό και είχε κερδίσει το σεβασμό όλων.

Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Γιώργος Λογιάδης

Η ξαφνική είδηση της απώλειας του αγαπητού φίλου Γιώργου Δεικτάκη, βύθισε σε πένθος τους οικείους του, την τοπική κοινωνία και εμάς τους φίλους του.

Ο Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε σεμνός και συνεπής αγωνιστής της παράταξης του, προσφέροντας πολλά στο νομό του, ως βουλευτής Ηρακλείου και στην Κρήτη γενικότερα ως γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Συλλυπούμαι προσωπικά την οικογένεια του.

Θα τον θυμόμαστε όλοι με σεβασμό και εκτίμηση.

Συλλυπητήριο μήνυμα Νικου Ηγουμενίδη για τον Γιώργο Δεικτάκη

Ο Ηρακλειώτης πρώην βουλευτής Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε ένας έντιμος άνθρωπος που στάθηκε με ιδιαίτερο ήθος και σεμνότητα στη δημόσια ζωή. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Συλλυπητήρια δήλωση της παράταξης ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ 

Μόνο λύπη προκάλεσε η ξαφνική είδηση του θανάτου του Γιώργου Δεικτάκη. Του καταξιωμένου γιατρού, του έντιμου πολιτικού, του άξιου οικογενειάρχη, του αγαπητού Μαλεβιζιώτη. Δίπλα σε κάθε άνθρωπο που βρισκόταν σε ανάγκη και με γνώμονα το πώς θα προσφέρει τα μέγιστα στον τόπο μας, ο εκλιπών άφησε πίσω του ένα ισχυρό και πολύπλευρο κοινωνικό αποτύπωμα.

Σύσσωμη η Δημοτική Παράταξη «ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ» εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Γιώργου Δεικτάκη.

Συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Χερσονήσου Γιάννη Σέγκου

Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετούμε έναν ξεχωριστό άνθρωπο, που υπηρέτησε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια το δημόσιο συμφέρον, το Γιώργο Δεικτάκη, Άνθρωπος απλός και ευγενής, κέρδισε το σεβασμό και την εμπιστοσύνη της κοινωνίας. Η απώλεια είναι μεγάλη για τον τόπο μας που τόσο αγαπούσε και υπηρέτησε με ήθος και ανιδιοτέλεια.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Γόρτυνας Μιχάλη Κοκολάκη 

«Με βαθύτατη θλίψη, πληροφορηθήκαμε την είδηση της απώλειας του Γιώργου Δεικτάκη, που σε όλη την προσωπική, επαγγελματική και πολιτική διαδρομή του, υπηρέτησε με εντιμότητα και συνέπεια τον άνθρωπο, την Κρήτη, την ελληνική κοινωνία και τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Με το σπουδαίο έργο του, με το ήθος, την ανιδιοτέλεια και την αξιοπρέπειά του, άφησε το δικό του στίγμα στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου μας. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα

«Ο αιφνίδιος χαμός του Γιώργου Δεικτάκη μας γεμίζει όλους βαθιά θλίψη. Ο Κρουσώνας έχασε ένα δικό του άνθρωπο. Έναν άνθρωπο που υπηρέτησε την πολιτική ως πραγματικός λειτουργός.

Σεμνός, ευγενής, αποτελεσματικός και δημιουργικός, τίμησε τον τόπο του κι ολόκληρο το νησί από όποια θέση κι αν βρέθηκε.

 Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Το Μαλεβίζι θα τον θυμάται πάντα με σεβασμό κι εκτίμηση».

H Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη.

Συλλυπητήρια από Διοίκηση 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης

«Αποχαιρετούμε με θλίψη τον αγαπητό Γιώργο Δεικτάκη. Έναν άνθρωπο λαοφιλή με μακρόχρονη και πολύπλευρη προσφορά, που διακρίθηκε για τη σεμνότητα, το ήθος, την εργατικότητα και την αυθεντικότητά του.

Η απουσία του θα είναι αισθητή από την πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Ευχόμαστε δύναμη και υγεία στην οικογένεια και τους οικείους του».

EKH

 Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου  με αφορμή τον θάνατο του πρώην Βουλευτή Ηρακλείου Δεικτάκη Γιώργου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση