HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Ο ΟΦΗ μεγαλώνει μέρα με τη μέρα»

Γιώργος Σίμος: «Ο ΟΦΗ μεγαλώνει μέρα με τη μέρα»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος στη συνέντευξη Τύπου αποθέωσε τους παίκτες του για τη νίκη επί της ΑΕΚ, τονίζοντας πως η ομάδα του μεγαλώνει μέρα με τη μέρα καθώς διαχειρίζεται σωστά ακόμα και τις δυσκολίες που προκύπτουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σίμος στη συνέντευξη Τύπου έπειτα από το νικηφόρο 1-0 επί της ΑΕΚ:

«Μετά την Ξάνθη άλλαξαν αρκετά πράγματα. Οι ερωτήσεις είχαν γίνει περισσότερες και με διαφορετική προσέγγιση.

Ήταν ένας μήνας με πολύ ενδιαφέρον για την ομάδα μας. Πολλοί θεωρούν ότι περάσαμε δύσκολα, αλλά νομίζω ότι είναι ένας ωραίος μήνας για εμάς γιατί μέσα από αυτόν μαθαίνουμε, διαχειριζόμαστε δυσκολίες και η ομάδα μας μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Χρειαζόμαστε χρόνο, ο χρόνος θα μεγαλώσει την ομάδα μας.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Σήμερα ξεπέρασαν μια δυσκολία, έπειτα από τα αποτελέσματα που είχαμε. Οι πραγματικές δυσκολίες βέβαια στη ζωή είναι άλλες και διαχειριζόμαστε όλα αυτά με ηρεμία.

Μάθαμε ένα πολύ άσχημο γεγονός πριν ξεκινήσει το παιχνίδι μας. Θέλω να μεταφέρουμε τη σκέψη μας στον φίλαθλο της ομάδας μας, να είναι δυνατός και δίνουμε όλη τη θετική μας σκέψη να καταφέρει να είναι υγιής.

Το ίδιο θέλω να μεταφέρω και στον πατέρα μου που περνάει από χθες μια σημαντική δυσκολία επίσης και να του πω ότι είναι δυνατός και ότι θα το ξεπεράσει», υπογράμμισε αρχικά.

Για το τι έδωσε τη νίκη στον ΟΦΗ: «Τα παιδιά ήθελαν τη νίκη. Το ήθελαν και το έδειξαν».

 Για το πως διαχειρίστηκε την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί και ποιο ήταν το μυστικό της ηρεμίας: «Δεν σκεφτήκαμε σε καμία στιγμή ότι περνάγαμε δύσκολα. Όλα ήταν σε απόλυτα νορμάλ ρυθμούς και αυτό θα γίνεται σε όλη τη σεζόν, κάτι που είναι απαραίτητο για να μεγαλώνεις».

Για τον στόχο της εξάδας: «Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι ότι αυτοί οι παίκτες έχουν και τη δύναμη και την καρδιά και την ικανότητα για να κάνουν πράγματα.

Είναι οι καλύτεροι που υπάρχουν. Αν μείνουμε με αυτό το γκρουπ θα είμαστε χαρούμενοι, αν προστεθούν κι άλλοι δύο θα ναι ακόμα καλύτεροι. Αλλά υπάρχει απόλυτος σεβασμός προς τους παίκτες μας».

Για την αλλαγή της διάταξης στο τέλος: «Με την είσοδο του Γιακουμάκη υπήρχαν πολλά φορ. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα επιτεθεί και η καλύτερη επιλογή για εμάς ήταν να παίξουμε με πέντε στην άμυνα. Είχαμε στρες για τη νίκη, μιας και τα αποτελέσματα δεν έρχονταν τον τελευταίο μήνα. Αλλά μέσα από αυτά γινόμαστε πιο ώριμοι και πιο δυνατοί. Οι παίκτες άξιζαν τη νίκη και την πήραν».

Για το ματς Κυπέλλου με την Καβάλα: «Στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση. Έχουμε βάλει μια δυσκολία στους εαυτούς μας αλλά θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε την πρόκληση. Θέλουμε τους φίλους μας την Τετάρτη μαζί μας, όπως και σήμερα, γιατί τους χρειαζόμαστε πραγματικά».

Για την τρίτη θέση που βρίσκεται ο ΟΦΗ: «Δεν σκέφτομαι τη βαθμολογία. Αύριο πρέπει να κάνουμε την προπόνηση που πρέπει και να κοιτάξουμε τον αγώνα του Κυπέλλου για να ανατρέψουμε την κατάσταση και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Διαφήμιση
Διαφήμιση